LG 55UH668V – 4K + Smart TV + diagonală generoasă = love

Într-adevăr modelul 55UH668V de la LG reprezintă o combinație fericită între dotări și caracteristici tehnice superioare, aspect elegant, diagonală măricică, funcții Smart și mai ales, preț accesibil, de aproximativ 3499 lei(verifică preț actualizat). Dacă stăm să ne gândim că în prețul unui TV se oglindesc mărimea diagonalei, numele brandului, dotările, sistemul de operare, rezoluția, funcțiile Smart, atunci putem afirma că LG 55UH668V beneficiază, la ora actuală, de un preț mai mult decât decent.

televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Primul lucru la care ne uităm atunci când intenționăm să achiziționăm un televizor este aspectul său. De cele mai multe ori, frumusețea și eleganța aspectului exterior este în perfectă armonie cu interiorul. Așa stau lucrurile și în cazul modelului de față. Acesta este suficient de mare încât să se potrivească într-o cameră spațioasă, precum livingul sau o cameră de distracții.

Poză cu LG 55UH668V

LG 55UH668V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum ne-au obișnuit cei de la LG, și în această situație avem de-a face cu un design modern, elegant și foarte subțire, cu rame argintii și suport metalic, care e de mare ajutor atunci când TV-ul rămâne așezat pe o comodă elegantă. Cei care doresc să privească la un televizor fixat pe unul dintre pereții încăperii, e bine de știut că modelul LG este compatibil cu suportul standard de perete VESA 300 x 300.

Diagonala destul de generoasă – 139 cm – ni se dezvăluie în toată splendoarea ei, însoțită de imagini deosebite, cu o rezoluție 4K, de 3840 x 2160 pixeli. Dacă adăugăm și caracteristicile superioare de imagine – HDR Pro, HDR Effect, UHD Mastering Engine, 4K Upscaler, True Black Panel, ColorPrime Pro, Local Dimming, Ultra Luminance,  –  experiența vizuală e pe măsura așteptărilor. Ecranul televizorului este de tip LED Backlight cu tehnologia IPS, ceea ce face ca unghiul de vizualizare să fie foarte bun.

Dacă stai pe gânduri și nu știi dacă să aduci sau nu acest model LG în livingul tău, amintește-ți că are:

 1. Tehnologia HDR Pro – ajustează luminozitatea cu scopul de a evidenția detaliile de culoare în fiecare secvență, în fiecare scenă urmărită pe ecran. Așadar, care e beneficiul tău, cu ce te alegi? Cu o imagine vibrantă, clară, deosebită.
 2. ColorPrime Pro – te ajută să te bucuri de culori cum nu ai mai văzut până acum, atât de clare încât vei avea iluzia că ai pășit în mijlocul naturii.
 3. Unghi larg de vizualizare – te bucuri de imaginile de calitate și de culorile vibrante din orice parte ai privi.
 4. Contrast îmbunătățit, imagii vii și realiste.
 5. 3D Color Mapping – redă culori clare și naturale în timp ce reduce la minimum distorsiunile de culoare.
 6. Local Dimming – împarte ecranul televizorului în mai multe blocuri de ajustare a luminozității. Deoarece lumina este controlată în unități de blocuri, detaliile din fiecare zonă a ecranului sunt redate foarte clar. În plus, negrul are o profunzime remarcabilă.

LG & Harman/Kardon: și se aude bine, bine de tot!

Sonorizarea Harman Kardon este foarte bună, însă din punctul meu de vedere cei 20W sunt insuficienți, dacă ne raportm la diagonala atât de generoasă a televizorului. Mi-ar fi plăcut un sistem mult mai puternic, care să facă față oricăror pretenții. Așadar cel mai probabil vei fi nevoit să apelezi la un sistem home cinema sau la un soundbar.

Poate cel mai bun sistem de operare pentru televizoare: WebOS 3.0

Intuitiv și ușor de controlat – probabil și datorită telecomenzii Magic Remote (facilă precum un mouse) – sistemul de operare WeBOS 3.0 este conceput pentru a-ți ușura manevrarea acestui super Smart TV marca LG. Trecerea de la o aplicație la alta este făcută cu lejeritate, la fel și redarea conținutului. În plus față de modelele mai puțin dotate, LG 55UH668V are câteva funcții aparte:

 1. Magic Mobile Connection – această conexiune îți oferă posibilitatea să redai pe TV conținut direct de pe smartphone, inclusiv aplicații video sau muzică, dacă folosești o conexiune Wi-Fi.
 2. Multi-View – care îți permite să afișezi pe ecran, în mod simultan, imagini din două surse diferite. Vrei să vezi și filmul pe care ți l-a împrumutat colegul pe stick, dar te interesează și știrile sau scorul meciului de fotbal? Le poți vedea pe amândouă!
 3. Magic Zoom sau Super lupa virtuală – cu ajutorul Magic Remote poți să mărești, în timp real, un anumit subiect selectat de pe ecran.

Nu putem încheia fără a menționa conectorii televizorului, ce sunt în mare parte cam aceeași pe care îi găsești cam pe toate TV-urile actuale : Wi-Fi Integrat/LAN, Slot CI+, Bluetooth, 2*RF In, RS232C, o ieșire audio digitală/optică, 2 intrări USB, minijack căști, 3 porturi HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design elegant
 • preț accesibil
 • Smart TV
 • diagonală generoasă
 • 4K

Contra:

 • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 9
Conectivitate - 9.2

9

O alegere Smart

LG 55UH668V este un Smart TV cu o diagonală generoasă, de 139 cm, rezoluție 4K, ce are un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.3 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.