LG 55UG870V – televizorul UHD 3D curbat

LG 55UG870V este un televizor UHD foarte atractiv, care punctează pe toate nivelurile esențiale pentru a face parte din categoria ultra premium. Deși costul acestui model este justificat de caracteristicile sale premium, poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 9999 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul are un design perfect plat, care reușește să îmbine acest lucru cu un ecran curbat. Vei avea astfel impresia că te afli în fața unui panou extrem de subțire. Ecranul este pus în evidență de fiecare detaliu, începând de la rama milimetrică și până la suportul metalic care îi urmează liniile curbate. Inserțiile metalice punctează foarte bine pe partea premium.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55UG870V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, fiind mai mult decât generos. Acesta redă imaginile la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli și oferă un nivel de detaliu atât de realist încât vei avea impresia că privești printr-un geam. Rezoluția 4K este de patru ori mai mare decât cea Full HD, nivelul de detaliu fiind excelent. Ecranul are 4.3 milioane de pixeli, aceștia fiind procesați folosind tehnologiile Tru 4K Engine și Triple XD Engine pentru rezultate optime. Culorile și contrastul sunt foarte atractive, ecranul beneficiind de o serie largă de tehnologii de procesare.

Printre acestea se numără Dynamic Color Enhancer, Dynamic Scanning, Dynamic Clear White, ULTRA Luminance și Tru Black Control. Ecranul are o rată foarte bună refresh, îmbunătățită, folosind tehnologia Motion Eye Care. Prin urmare, cadrele în mișcare vor fi redate cursiv, la un nivel foarte bun de detaliu, fără a mai fi acoperite de blur. Calitatea generală a imaginilor este susținută de funcția de upscale care îmbunătățește chiar și imaginile provenite din surse externe.

Calitatea 4K a fost păstrată și la nivelul funcțiilor 3D, imaginile având efecte spectaculoase și beneficiind de un contrast ridicat.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar sunetul este asigurat de tehnologiile Dolby Digital și DTS Sound. Sunetul este redat folosind difuzoare Harman Kardon și are o calitate superioară, însă volumul ceva mai mic poate fi îmbunătățit folosind un soundbar.

La nivelul funcțiilor smart se remarcă interfața webOS 2.0 susținută de un procesor quad core. Aceasta aduce conținutul mult mai aproape de tine și oferă o experiență rapidă de navigare. Vei putea sincroniza ușor conținutul cu cel de pe celelalte dispozitive smart, având la dispoziție o aplicație specială. De asemenea, vei putea personaliza meniul pentru a avea acces rapid la aplicațiile preferate.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu și totodată televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Vei avea astfel la dispoziție funcții care să te țină departe de plictiseală și să îți umple living-ul de imagini realiste și interactive. Lumea LG este cu adevărat spectaculoasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD curbat
  • design premium
  • tehnologii numeroase de procesare
  • imagini 3D de calitate
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 9.5
Conectivitate - 9.8

9.8

O alegere premium

LG 55UG870V este un televizor Smart UHD, cu ecran curbat, complet ce își ia în serios rolul de a distra întreaga familie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.