LG 55UF950V – televizorul smart 3D UHD

LG 55UF950V este unul dintre cele mai performante televizoare lansate de LG în 2015, calitatea premium atingând toate nivelele importante. Are un preț de aproximativ 11999 lei(verifică preț actualizat), însă având în vedere dotările de care dispune, dimensiunile ecranului și prețurile competiției, televizorul este unul foarte atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului se remarcă prin faptul că se apropie mult de cele ale modelelor de top OLED ale producătorului. Astfel, designul este în primul rând caracterizat de un profil ultra-slim dus la extremă, fiind de apreciat faptul că, în ciuda construcției foarte subțiri, ecranul este iluminat din spate și nu de pe margini. Finisajele metalice acordă o eleganță superioară, în timp ce rama subțire pune foarte bine în evidență ecranul, iar suportul este unul decorativ, având o formă ușor curbată și o structură ceva mai lată. Dimensiunile televizorului sunt de 1236 x 722 x 47.6 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D UHD

LG 55UF950V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, putând exploata optim calitatea 4K a imaginilor, acestea fiind redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Ecranul este de tip IPS 4K și este dotat cu tehnologia ColorPrime care oferă o plajă mult mai mare de culori. De asemenea, televizorul beneficiază de funcții avansate de Upscale 4K prin care aduce imaginile de calitate mai slabă la un nivel apropiat de 4K și de suport HEVC și 24p Real Cinema pentru redarea calitativă a filmelor, indiferent de sursă. Tehnologia Tru 4K Engine Pro procesează imaginile în detaliu în vederea stabilirii unui echilibru între claritate și calitatea de redare cromatică a acestora. Imaginile au o calitate exemplară, culorile având o fidelitate ridicată și fără să mai necesite calibrarea în detaliu.

Funcțiile 3D sunt unele dintre cele mai performante de pe piață din momentul actual, rezultatele fiind spectaculoase. Modelul folosește ochelari 3D pasivi și oferă o calitate Full HD pentru fiecare ochi. Imaginile 3D sunt foarte detaliate, strălucitoare și lipsite de efectul neplăcut de ghost, iar adâncimea este foarte bună, efectele fiind foarte realiste.

Funcțiile smart prezintă un upgrade față de cele din 2014, întâlnind în primul rând sistemul webOS 2.0. Acesta rămâne poate cel mai intuitiv și mai rapid sistem de operare, iar navigarea printre meniuri și conținut se face foarte ușor, modelul fiind potrivit chiar și pentru cei aflați la prima experiență cu un televizor smart. Funcțiile sunt susținute de un procesor Quad Core, așa că aplicațiile rulează foarte cursiv, fără timpi lungi de așteptare. Vei putea folosi aceleași aplicații ca pe smartphone sau tabletă, având și posibilitatea de a sincroniza instant conținutul.

Și sistemul audio este unul de calitate superioară, acesta având o putere de 60 W și fiind prevăzut cu difuzoare Harman Kardon. Sunetul ultra surround este asigurat de tehnologiile Dolby Digital și DTS Sound și este procesat în detaliu pentru a fi clar și a fi redat la un nivel cât mai apropiat de cel al sursei.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart, video composite și component, iar conexiunea la internet o vei stabili prin Wi-Fi.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD cu tehnologii avansate de procesare și imagini impresionante
  • funcții 3D performante
  • funcții smart cu webOS 2.0
  • sistem audio puternic
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.7

9.9

O alegere excelentă

LG 55UF950V este un Smart TV de 138 cm, cu rezoluție Ultra HD, dotat cu tehnologia 3D, ce îți oferă experiența cinematografică dorită.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.