LG 55UF8517 – soluţia ideală pentru un televizor smart

Pe partea de tehnologie, produsele care apar pe piaţă sunt de natură să îţi ofere tot ceea ce ţi-ai putea dori în materie de portabilitate dacă vorbim despre IT, în materie de performanţe dacă vorbim despre electrocasnice şi în materie de experienţă video şi audio deosebită dacă vorbim despre televizoare. Dacă vrei să ai un asemenea produs care să îţi garanteze cele mai noi caracteristici, poţi apela cu încredere la televizorul Smart 3D LED LG 55UF8517. Având în vedere faptul că vorbim despre un televizor Smart 3D LED, şi preţul acestuia poate fi unul pe măsură, ajungând la valoarea de aproximativ 7999 lei(verifică preț actualizat). Pentru cineva care îşi doreşte să deţină în propria sufragerie un TV cu performanțe bune modelul LG este ar putea fi soluția potrivită

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul care a stat la baza realizării acestui produs a fost unul modern, cu un aspect metalic al suportului şi al conturului ecranului. Modernismul se reflectă şi în forma de păianjen a suportului, în aspectul lucios al acestuia, dar, mai ales, în diagonala foarte generoasă a ecranului, una de 138 cm. Privit din spate, putem observa foarte uşor şi porturile care ne permit o utilizare mult mai diversificată a acestuia. Printre aceste porturi găsim un Slot CI+ care te va ajuta la recepţionarea canalelor HD, a unor porturi USB atât 2.0 cât şi cele 3.0 cu o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare, un port SCART, dar şi trei porturi HDMI.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55UF8517

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspectul produsului este completat de aspectul imaginii care rulează pe acest ecran, un aspect la o rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli. Această rezoluţie specifică tehnologiei UHD îţi garantează o calitate de până la 4 ori mai bună decât cea a televizoarelor Full HD. Funcţia de 4K 60P te va ajuta să te bucuri de o rulare a fişierelor de până la 60 de cadre pe secundă, indiferent de sursa acestora.

Intrând deja în aspectul performanţelor, poţi să te bucuri de o utilizare diversă prin prezenţa porturilor HDMI care îţi dau voie să conectezi atât o consolă de jocuri pentru a te distra împreună cu prietenii, cât şi un sistem HomeCinema sau a unui Sistem Blu-ray. Acesta, împreună cu un sistem audio de 2 x 10 W, îţi garantează pe lângă experienţa vizuală de neegalat şi o experienţă audio deosebită. Acest lucru este datorat caracteristicilor audio precum Dolby Digital, UltraSurround sau 3D Sound Zooming.

Având şi tehnologia Smart, acest produs îţi oferă posibilitatea de a rula orice conţinut doreşti, atât unul TV cât şi să te conectezi la internet, iar trecerea de la un mod la altul nu a fost nicicând mai uşoară. Prezenţa tehnologiei Magic Remote te ajută să foloseşti telecomanda precum un mouse, iar televizorul tău 3D va deveni cel mai performant monitor sau cea mai performantă interfaţă între utilizator şi conţinutul dorit de a fi urmărit.

Tot legat de această caracteristică ai la îndemână funcţia Miracast care îţi permite să transferi în timp real conţinutul de pe device-urile tale personale pe ecranul acestui televizor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • deţine tehnologii Smart, UHD şi 3D
  • diagonală foarte mare
  • caracteristici audio performante

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.4
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere Smart UHD

LG 55UF8517 este un Smart TV UHD, ce îți asigură o experiență 3D pe o diagonală de 138 cm, suficient de mare pentru a te bucura de filmele dorite.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.