LG 55UF8507 – televizorul smart cu adevărat spectaculos

Un televizor nu mai reprezintă numai un dispozitiv care să îţi permită urmărirea unor programe TV, acesta tinzând să devină un mijloc de a te transpune într-o altă locaţie şi într-un alt loc al planetei printr-o singură apăsare de buton. Cu ajutorul tehnologiilor şi dispozitivelor de pe piaţă, acest lucru este aproape de a se realiza, iar cel care te aduce cel mai aproape de această performanţă este televizorul LG 55UF8507. Întrucât are un preţ de achiziţie de aproximativ 7999 lei(verifică preț actualizat), acesta poate nu este adresat oricărui cumpărător, dar dacă vrei să ai un dispozitiv care îţi oferă tot ce se poate în materie de tehnologie în acest domeniu, acesta este soluţia ideală.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Principalul element al designului acestui produs este legat de dimensiunea acestui televizor, atât în ceea ce priveşte diagonala de 138 cm, cât şi grosimea “UltraSlim”. Aspectul modern nu este dat doar de aceste două elemente, ci şi de suportul asemănător cu a celui de tip păianjen. În plus, marginea foarte subţire, aproape insesizabilă, a ecranului îţi dă aspectul că acesta este mult mai mare şi ajută să te transpui în scena care rulează. Indiferent cum ai privi acest produs, el nu poate să nu îi dea locuinţei tale un aspect modern şi unul care să denote performanţă

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55UF8507

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând de la aspect la performanţă, ne legăm în primul rând de calitatea imaginii, o imagine cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli UHD care îţi oferă o calitate şi rezoluţie de până la 4 ori mai mare decât a unui produs Full HD. Fiind suplinită şi de o tehnologie 3D, vei avea cel mai confortabil sistem 3D din lume, iar experienţa oferită va fi mai realistică şi mai deosebită ca oricând. Caracteristicile imaginii care te vor ajuta să beneficiezi de această experienţă sunt cele de Micro Pixel Control, Ultra Luminance sau Natural Color.

În lipsa unui furnizor de semnal de o calitate UHD, nu trebuie să îţi faci griji, întrucât te vei putea relaxa şi beneficia de o experienţă asemănătoare acesteia, mulţumită tehnologiei Tru Ultra HD Engine şi Resolution Upscaler care vor ridica calitatea imaginilor afişate până la o rezoluţie aproximativă cu cea UHD.

Prezenţa tehnologiei Smart TV îţi garantează, pe lângă rularea unui conţinut cât mai apropiat de realitate, şi posibilitatea de a naviga pe internet în aceleaşi condiţii. De asemenea, trecerea de la un meniu la altul şi de la un mod de vizualizare la altul o poţi face foarte repede prin intermediul Magic Remote care îţi transformă banala telecomandă într-un mouse.

Dacă vrei să te bucuri de confortul locuinţei tale şi să beneficiezi de o experienţă asemănătoare cu cea a unei săli de cinema, te poţi baza atât pe formatul ecranului Cinema Screen, pe utilizarea celor 3 porturi HDMI pentru a conecta un sistem Blu-ray, dar şi pe sistemul audio 2 x 10 W calibrat de Harman Kardon. Acest sistem vine cu unele caracteristici speciale precum Ultra Surround ce îţi dă impresia că eşti înconjurat de difuzoare şi suplimentează experienţa video.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • un produs modern şi performant
  • prezenţa tehnologiei 3D, UHD şi Smart
  • dimensiune ultraslim

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.5
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart

LG 55UF8507 este un TV ce îți asigură un raport calitate-preț excelent, mai exact te vei bucura de imagini spectaculoase pe o diagonală generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.