LG 55UF7787 – televizorul modern cu ecran foarte generos

Indiferent de motivul pentru care ai avea nevoie de un televizor nou, acesta trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a fi în pas cu tehnologia. Fie că vrei să te relaxezi când ajungi acasă după o zi de muncă sau când vremea nu îţi permite să hoinăreşti prin oraş, fie că vrei să vezi un meci cu prietenii, televizorul LG 55UF7787 îţi garantează o experienţă deosebită şi utilizare de lungă durată. Chiar dacă în primă fază, preţul de aproximativ 5799 lei(verifică preț actualizat) la care îl poţi achiziţiona din magazinele online sau de cele de specialitate poate fi un mic inconvenient, după o analiză amănunţită a tuturor caracteristicilor şi funcţiilor, acesta nu mai reprezintă un dezavantaj.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

În materie de design, acest produs se încadrează în aspectul general al sufrageriei tale, dându-i un aer de modernism întrucât are un ecran destul de generos dar, în acelaşi timp, unul subţire. Totodată, şi suportul acestui televizor vine să susţină faptul că vorbim despre un produs modern. În materie de ecran, acesta are o diagonală de 138 cm ce îţi oferă şi caracteristici vizuale excepţionale întrucât vine cu o tehnologie UHD 4K, o rezoluţie 3840 x 2160 pixeli. Apropierea imaginilor de cele naturale se face şi datorită caracteristicilor superioare precum Natural Color, Dynamic Color Enhancer sau Ultra Luminance. Designul său este completat de partea din spate unde găsim conectori precum RJ-45, 3 port USB, un port SCART şi trei porturi HDMI.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

LG 55UF7787

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă faptul că vorbim despre o tehnologie 4K te face să dai înapoi datorită lipsei unui canal TV sau a unui sistem home-cinema care să folosească o astfel de rezoluţie, te poţi baza pe caracteristicile Tru-Ultra HD Engine şi Resolution Upscaler 4K ce aduc formatul clasic sau pe cel HD cât mai aproape de calitatea acestei rezoluţii. Altfel spus, imaginea afişată va fi apropiată de cea reală pe care ai putea să o vezi în natură.

Revenind la porturi sau la conectori, aceştia îţi oferă posibilitatea să te bucuri atât de un film ce îl rulezi de pe sistemul tău Blu-ray, dar şi de posibilitatea conectării unei console de jocuri pentru a te relaxa împreună cu prietenii. Prezenţa tehnologiei Smart TV îţi asigură şi ea o gamă foarte variată în utilizare iar, datorită funcţiei SmartShare, poţi naviga în propriul tău centru de divertisment.

Atât în cazul în care vrei să te uiţi la un film, la un meci sau să te relaxezi jucând un joc, sistemul audio de 35 W cu caracteristici superioare precum Dolby Digital, 3D Sound Zooming dar şi Ultra Surround îţi aduc o experienţă audio deosebită şi va părea că ai difuzoare peste tot în jurul tău.

Dacă ai de realizat o prezentare pentru serviciu şi vrei să repeţi cu ajutorul familiei, funcţia Miracast îţi dă posibilitatea să rulezi pe ecranul acestui televizor conţinutul pe care îl ai pe device-urile tale personale. Dacă vrei să vizualizezi pozele sau filmuleţele din concediu, poţi, de asemenea, să te bazezi pe player-ul multimedia integrat ce îţi permite să rulezi fişierele audio, video sau foto direct de pe suportul de memorie externă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • tehnologia SmartTV
  • diagonală generoasă
  • rezoluţia 4K UHD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.8
Conectivitate - 9.6

9.7

Cu o diagonală generoasă

LG 55UF7787 este un Smart TV cu o rezoluție Ultra HD și o diagonală generoasă, ce se va potrivi perfect într-un living ceva mai măricel.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.