LG 55UF7727 – televizorul smart UHD de top

LG 55UF7727 este un model UHD smart lansat de LG în 2015 care are toate șansele să devină un preferat în rândul iubitorilor de dispozitive inteligente. Pentru noua serie, coreenii au ales să ducă la un nou nivel designul ultra slim devenit o adevărată marcă a brandului și să upgradeze toate celelalte dotări pentru a ajunge la un echilibru de invidiat al calității. Este un televizor UHD care beneficiază de dotări premium pe toate nivelele, începând cu designul și până la calitatea imaginii, sunetului sau funcțiilor smart. Prețul este unul bun raportat la piață, așa că modelul face parte din seria celor mai atractive pe 2015. Are un preț de aproximativ 6299 lei(verifică preț actualizat), plasându-se foarte bine în contextul actual de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Privind designul, vei simți că viitorul a venit ceva mai devreme în fața ta. Televizorul are o grosime cu doar câțiva mm peste 55, fiind atât de subțire încât îl poți compara la propriu cu un tablou, efectul fiind cu atât mai surprinzător dacă ne raportăm la dimensiunile totale de 1240 x 722 x 56.7 mm. Rama are construcție Dual Metal, finisajul metalic oferind un aspect premium. De asemenea, rama este foarte subțire, lăsând impresia că imaginile vor pluti singure în cameră, pentru suport modelul folosind un set de picioare laterale.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55UF7727

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, așa că este destul de mare pentru a exploata în detaliu calitatea 4K. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, având o claritate impecabilă, mai ales că fiecare dintre cei peste 8 milioane de pixeli este pus în valoare, iar rezultatul este spectaculos. Întrucât conținutul 4K este mai greu de obținut, prin tehnologia Resolution Upscaler 4K imaginile de calitate mai slabă vor fi aduse la una apropiată de cea UHD, așa că filmele preferate de pe stick sau DVD, fotografiile din vacanță sau videoclipurile online se vor vedea mult mai bine.

Tehnologia Tru ULTRA HD Engine procesează culorile pentru a fi mai fidele, iar contrastul este stabilit local prin funcția Micro Pixel Control. Pentru un efect mai bun de profunzime și culori mai intense, tonurile de negru sunt procesate suplimentar prin Tru Black Control. În ceea ce privește redarea cadrelor în mișcare, ecranul este dotat cu suport HEVC, așa că filmele vor fi redate la 60 de cadre pe secundă, mult mai clar și mai fluid și cu mai puțin blur.

Sistemul audio are o putere de 35 W și este dotat cu subwoofer, iar sunetul este omnidirecțional și are o calitate superioară, în spatele său aflându-se tehnologiile DTS și Dolby Digital.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi sistemul de operare webOS 2.0. Procesorul Quad Core lucrează intens pentru a permite rularea cursivă a aplicațiilor și o experiență online atractivă, precum și pentru a susține interfața prietenoasă și intuitivă. Vei găsi rapid conținutul dorit și vei putea să urmărești serialele și filmele preferate online fără a mai avea nevoie de alt dispozitiv.

La partea conectorilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart și component, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim cu insertii metalice
  • ecran 4K generos
  • funcții smart cu interfață webOS 2.0

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.2
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart UHD

LG 55UF7727 este un Smart TV cu o diagonală imensă, 138 cm, cu rezoluție Ultra HD, pentru ca tu să te poți bucura de imagini spectaculoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.