LG 55UF695V – televizorul smart 4K entry-level

În cazul televizoarelor 4K, modelele mai ieftine din seriile pe 2015 nu fac rabat de la calitatea designului, modele precum LG 55UF695V demonstrând că un preț mic nu înseamnă scăderea gradului de eleganță. Modelul este un televizor care îți pune la dispoziție cam tot ce îți poți dori în momentul actual: imagini de calitate 4K, funcții smart fluide, conectivitate bună și un design foarte elegant. Are un preț de aproximativ 5300 lei(verifică preț actualizat), avantajul său principal în fața concurenței fiind ecranul 4K de 138 cm.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

În cazul televizorului de față, producătorul a ales să păstreze profilul ultra slim, inserțiile metalice și materialele premium. Rama are o grosime de doar câțiva mm, părând că are simplul rol de a acoperi marginile ecranului cu un strat subțire protector. Suportul este sub formă de picioare laterale, oferind un echilibru foarte bun.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55UF695V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 de cm, fiind destul de generos pentru a capta atenția în living și a reda calitatea 4K la un nivel optim. Imaginile au rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, fiind de 4 ori mai clare decât în cazul Full HD, iar acest lucru este vizibil de la prima vedere. În ceea ce privește partea cromatică, imaginile sunt procesate folosind tehnologiile Tru 4K Engine și Triple XD Engine pentru a avea un echilibru general bun. Tehnologia Dynamic Color Enhancer asigură redarea unor culori realiste și intense, pe alocuri, însă, utilizatorii pretențioși vor putea găsi culori care nu sunt fidele sau setări care trebuie retușate.

Din fericire, calibrarea se poate face ușor, existând meniuri detaliate pentru fiecare nivel de imagine. Întrucât în momentul actual conținutul 4K nativ este mai greu accesibil, tehnologia Resolution Upscaler 4K va deveni ajutorul tău fidel, întrucât va aduce imaginile de calitate mai slabă la un nivel apropiat de cel UHD. Acest lucru se va realiza fără influențe asupra culorilor, profunzimii sau perspectivei.

Sistemul audio are o putere de 20 W și este unul standard, cu toate că ar fi existat loc de mai bine, dar acest lucru este valabil pentru toate seriile de modele UHD entry-level. Sunetul este procesat cu ajutorul tehnologiilor DTS Sound și Dolby Digital, însă pentru a beneficia de un sunet mai puternic și mai amplu poți opta pentru un soundbar sau un sistem audio extern. Sistemul audio se poate conecta la aceste dispozitive wireless, fără a mai fi nevoie de cabluri.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi o interfață îmbunătățită, care îți va oferi o experiență de navigare foarte fluidă. Sistemul de operare webOS este și mai prietenos decât era deja, oferindu-ți un acces rapid la orice tip de conținut. Aplicațiile vor rula cursiv și fără lag și vei putea urmări online filmele și serialele preferate, fără a mai conecta stick-uri sau alte dispozitive.

Că tot veni vorba de conectarea altor dispozitive, pentru aceasta ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart, video composite și component. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless (fără a avea nevoie de adaptor).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium ultra slim
  • ecran 4K generos
  • interfața îmbunătățită webOS

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.1
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart UHD

LG 55UF695V este un Smart TV cu o rezoluție Ultra HD, ce face parte din generația lansată de producătorul corean în 2015.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.