LG 55UF675V – televizorul 4K generos la preț bun

În ultima vreme, televizoarele 4K vin mână în mână cu funcțiile smart, dar de obicei pachetele ceva mai accesibile includ ecrane destul de mici, care nu pun în evidență calitatea UHD. Dacă poți face însă un compromis și să renunți la funcțiile smart, poți găsi modele 4K cu ecrane de dimensiuni atractive la preț bun. Un astfel de model este și LG 55UF675V, televizorul având un design modern, minimalist. Poate fi găsit în magazine la un preț de 5299 lei (verifică preț actualizat), televizorul fiind potrivit pentru cei care își doresc să beneficieze în primul rând de imagini de calitate superioară și nu pun atât de mult preț pe funcțiile smart. Cu toate dispozitivele smart disponibile la momentul actual, acest lucru poate fi trecut mai ușor cu vederea, deși unii utilizatori ar putea considera asta un argument contra achiziției.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Calitatea premium se face resimțită prin intermediul inserțiilor metalice și profilului ultra slim, carcasa fiind cu adevărat subțire, ea având o grosime de doar 56.7 mm. Dimensiunile totale sunt de  1240 x 722 x 56.7 mm, așa că televizorul va fi în centrul atenției în orice living. Suportul este de tip picior-schelet și oferă o stabilitate bună.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

LG 55UF675V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 de cm, fiind destul de mare pentru a permite o experiență optimă de vizionare 4K. Modelele de acest tip necesită să stai la cel puțin 2-3 m de ecran, așa că dimensiunile generoase ajută la surprinderea tuturor detaliilor. Ecranul are la bază tehnologia IPS, oferind astfel unghiuri bune de vizualizare.

Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli oferă o claritate de 4 ori mai mare decât în cazul ecranelor Full HD, diferența de calitate fiind clar vizibilă. Upscale-ul la 4K transformă chiar și imaginile care provin din alte surse în unele de calitate apropiată, în timp ce redarea cadrelor în mișcare se face fluid prin intermediul tehnologiei Motion Clarity Index. În același timp, contrastul este unul ridicat și stabilit prin intermediul tehnologiei Micro Dimming, iar culorile sunt cu adevărat spectaculoase, experiența generală fiind una foarte atractivă.

Televizorul este dotat cu difuzoare de 20 W, sunetul având aceeași putere ca în cazul modelelor standard. Acesta este însă clar și acoperă o gamă largă de frecvențe.

După cum spuneam la început, modelul nu beneficiază de funcții smart, așa că va trebui să folosești alte dispozitive pentru a naviga pe internet.

Nici partea conectorilor nu stă foarte bine, existând un număr minimal de port-uri. Cu toate astea, ai totuși posibilitatea de a te conecta la toate felurile de dispozitive externe pentru redarea de conținut pe ecranul mare al televizorului. Pentru partea video există 2 port-uri HDMI, o intrare Scart, una video composite și una component. Pentru redarea de fișiere audio și foto de pe un stick, HDD  extern sau dispozitive smart există un port USB.

Este disponibil, de asemenea, un tuner digital DVB-T2/C/S2 pentru redarea programelor digitale fără un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design ultra slim premium
  • Ecran 4k cu imagini de calitate superioară
  • Ecran de dimensiuni generoase

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Dispaly - 9.4
Conectivitate - 9.4

9.3

Pentru imagini spectaculoase

LG 55UF675V este un Smart TV cu o diagonală generoasă și o rezoluție Ultra HD, potrivit pentru a oferi o experiență interesantă de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.