LG 55UF671V – televizorul UHD non-smart generos

LG 55UF671V este una dintre propunerile celor de la LG pentru utilizatorii care vor să încerce nivelul de calitate 4K fără a fi interesați, însă, și de funcțiile smart. Lipsa funcțiilor smart crește dimensiunile ecranului, în timp ce prețul își menține un nivel destul de bun. Dacă ne uităm puţin, însă, şi la costul pentru un astfel de model, vom vedea că are un preț de 4499 lei(verifică preț actualizat), un preț bun raportat la dimensiunile ecranului și calitatea imaginii.

La nivelul designului, așa cum ne-am obișnuit deja la modelele LG, întâlnim în primul rând un profil ultra slim, alături de un aspect foarte subțire care oferă o eleganță superioară. Rama are o grosime milimetrică, lăsând toată atenția asupra ecranului, pentru o stabilitate bună televizorul fixându-se prin intermediul unor picioare laterale. În ceea ce priveşte dimensiunile acestui model, acestea sunt de 1240 x 722 x 56.7 mm.

Poze cu televizorul UHD

LG 55UF671V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, fiind destul de mare pentru a putea face posibilă observarea adevărată a detaliilor 4K, iar imaginile redate au o calitate de 4 ori mai mare decât în cazul Full HD. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli este susținută suplimentar prin intermediul tehnologiilor Active Noise Reduction și Resolution Upscaler 4K, aceasta din urmă având rolul de a aduce imaginile ce provin din alte surse inferioare la o calitate apropiată de cea 4K.

La nivelul redării culorilor și contrastului, întâlnim tehnologiile Tru ULTRA HD Engine, Triple XD Engine și Dynamic Color Enhancer, acesta asigurând o calitate generală foarte bună a imaginilor. Contrastul este stabilit prin Micro Pixel Control, o funcție de Micro Dimming care compară în detaliu tonurile de alb și negru în vederea redării celor mai intense, pentru un contrast ridicat. Fidelitatea culorilor este ceva mai slabă decât în cazul altor modele, dar acest lucru se poate rezolva prin calibrare, existând de altfel numeroase opțiuni pentru reglarea luminozității, saturației, contrastului și nivelelor de culoare.

După cum spuneam și la început, funcțiile smart lipsesc, dar acest lucru parcă nu este atât de sesizabil dacă ne gândim că în fiecare cameră din casă există deja, cel mai probabil, un dispozitiv smart.

Sistemul audio este unul standard, oferind însă rezultate bune, sunetul fiind asigurat de tehnologiile DTS Sound și Dolby Digital și fiind procesat pentru a fi clar și bogat, iar cu ajutorul playerului multimedia integrat vei putea reda muzica preferată direct de un stick USB.

Că tot veni vorba de port-uri USB, pe partea de conectivitate vei găsi 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart și component, numărul de port-uri făcând ceva mai dificilă conectarea concomitentă a mai multor dispozitive externe. Modelul este prevăzut și cu un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și un Slot CI+, așa că poate reda canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Modelul LG este un televizor non-smart UHD care oferă o experiență de vizionare foarte plăcută. Acesta redă imagini de calitate 4K pe un ecran de dimensiuni atractive, diferența față de experiența Full HD fiind ușor de observat de la prima vedere. Prin urmare, raportul calitate-preț este unul bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD,
  • diagonala de 140 cm,
  • design plăcut

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 9.3
Conectivitate - 8.5

8.9

Cu o diagonală generoasă

LG 55UF671V este un TV non Smart, cu o diagonală de 140 cm, ce îți asigură o claritate Ultra HD, model ce poate fi achiziționat la un preț decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.