LG 55UF6407 – televizorul smart UHD pentru distracția întregii familii

Televizorul oferă în continuare cel mai ușor acces la divertisment, fiind unul dintre aparatele care nu lipsește din nicio locuință. În momentul actual, posibilitățile de divertisment ating un nivel foarte ridicat, fiecare membru al familiei putând folosi televizorul într-o anumită modalitate prin care să petreacă un timp de calitate. LG 55UF6407 este un televizor UHD smart care oferă un pachet de funcții foarte atractive pentru întreaga familie. Acesta oferă astfel o experiență de vizionare premium a canalelor TV, funcții smart foarte atractive și posibilitatea de a conecta dispozitive externe. Are un preț de aproximativ 5000 lei(verifică preț actualizat), fiind foarte atractiv din acest punct de vedere.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55UF6407

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul designului, televizorul păstrează ceva mai mult liniile celor din 2014, având o ramă ceva mai lată și un sistem de fixare prin picioare laterale. Atunci când spunem că rama este ceva mai lată, ne referim desigur la comparația cu celelalte modele LG, care oricum au ramele mai subțiri decât în cazul competitorilor. Televizorul are o construcție slim și linii foarte fine, aspectul general fiind unul foarte elegant.

Ecranul are o diagonală de 138 cm, fiind potrivit pentru un living spațios și atrăgând în jurul lui întreaga familie sau grupul de prieteni, iar imaginile sunt redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind înainte de toate extrem de clare. Calitatea 4K aduce peste 8 milioane de pixeli, rezultatul fiind vizibil superior modelelor Full HD. Tehnologia Resolution Upscaler 4K aduce o calitate ridicată chiar și imaginilor care provin din surse mai slabe, aducând conținutul la un nivel apropiat de cel UHD, putând astfel urmări la un alt nivel filmele preferate de pe stick sau imaginile din vacanță. Contrastul și culorile sunt de asemenea foarte atractive, purtând semnătura LG și fiind strălucitoare și intense. Contrastul este stabilit local prin tehnologia Micro Pixel Control, calitatea tonurilor de negru fiind îmbunătățită suplimentar prin tehnologia Tru Black Control. Nu în ultimul rând, imaginile în mișcare vor fi redate mult mai fluid, scoțând în evidență fiecare cadru din filmele de acțiune și emisiunile sportive.

Sistemul audio are o putere de 20 W, fiind unul standard, iar sunetul redat este procesat folosind tehnologiile DTS și Dolby Digital.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi Wi-Fi integrat și posibilitatea de a te conecta la internet și prin cablu, prin intermediul unui port de rețea. Sistemul de operare webOS 2.0 este susținut de un procesor Quad Core, așa că vei putea naviga extrem de rapid prin interfața intuitivă și prietenoasă. Comutarea între aplicații, conținutul online și cel TV sau meniuri se face instant. Totodată, vei putea să te joci, să urmărești filmele și serialele online preferate direct pe ecranul televizorului sau să postezi pe rețelele de socializare, la fel ca și cum ai folosi orice alt dispozitiv smart.

La partea conectorilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 port de rețea și intrări Scart și component,  astfel că vei putea să asociezi un sistem audio extern, un player Blu-ray, o consolă de jocuri, o cameră foto, un PC sau laptop etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium ultra slim
  • ecran 4K generos
  • Smart TV

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.3
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere Smart UHD

LG 55UF6407 este un televizor care oferă un set de dotări foarte atractive, având în același timp un preț bun raportat la situația actuală de pe piață.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.