LG 55UB850V – televizorul ultra premium

LG 55UB850V este televizorul care aduce Ultra din Ultra HD la fiecare detaliu, indiferent că este vorba de design, imagine sau performanță.  Ai spune că asta atrage un preț colosal, dar raportându-ne la media de pe piața UHD nu e deloc aşa.  are un preț de aproximativ 5999 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere faptul că avem de-a face cu un model UHD însoțit de funcții Smart şi 3D, prețul este unul bun. Cei care țin la calitatea imaginii vor aprecia cu siguranță configurația televizorului şi nu vor sta pe gânduri în alegerea UHD-ului în fața Full HD-ului.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Design-ul este unul foarte atractiv şi beneficiază de finisaj metalic. Prin urmare acesta este atât elegant, cât şi rezistent. Ecranul este încadrat de o ramă de doar câţiva milimetri, lăsând imaginile să iasă pur şi simplu din ecran. Dacă ne uităm din profil la televizor observăm că acesta este extrem de subțire, ocupând un spațiu minimal pe orice masă sau mobilier din camera de zi. Ecranul, însă, este foarte mare, oferind o vizibilitate excelentă. Îmbinând dimensiunile mari cu aspectul slim, modelul este unul foarte modern, iar experiența de vizionare este asemănătoare celei de cinematograf. Dimensiunile modelului sunt de 1233 x 727 x 37.8 mm.

Poze cu televizorul Ultra HD LG 55UB850V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 de cm şi o rezoluție UHD de 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile sunt spectaculoase, calitatea atingând apogeul. Tehnologiile integrate sunt cele mai noi la ora actuală.  Totul este trecut la calitate 4k. În primul rând, rezoluția este de 4 ori mai mare decât în cazul celei Full HD. Claritatea este astfel incredibil de mare, detaliile cele mai mărunte fiind puse în evidență. Un aport important pentru claritate este adus şi de tehnologia True 4k Engine. Aceasta procesează imaginile la nivel avansat,  aducând chiar şi imaginile din surse externe la o calitate apropiată de cea UHD.

Apoi, datorită formatului HEVC, imaginile în mişcare sunt redate la 60 de cadre pe secundă, extrem de fluid. La redarea mişcării contribuie şi tehnologia Ultra Clarity Index de 1000 de Hz. Blur-ul este astfel eliminat, iar mişcarea este redată în detaliu. Culorilor le sunt dedicate tehnologiile de Micro Dimming la nivel 4k şi IPS 4k. Culorile sunt astfel foarte reale, iar contrastul este optim. Tehnologia IPS este binevenită atât datorită contribuției aduse în redarea culorilor, cât şi datorită îmbunătățirii unghiurilor de vizualizare.

Tehnologia 3D este la fel de performantă, oferind control asupra adâncimii, eliminarea efectului de fluctuație şi opțiuni de personalizare a sunetului. Este disponibilă şi conversia din 2D în 3D. LG 55UB850V vine însoțit ochelari 3D pasivi.

Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital şi are o putere de 20W. Datorită sistemului de difuzoare pe mai multe canale, aspectul Ultra este adus şi la nivelul sunetului. Acesta este Ultra Surround şi foarte clar.

Funcțiile smart beneficiază de interfața prietenoasă webOS şi îți vor oferi acces rapid la filme şi emisiuni online, rețele de socializare, jocuri etc.

Un alt aspect atractiv e  reprezentat de port-urile numeroase. Există astfel 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, o intrare scart, o intrare video composite, o intrare de component şi o intrare de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili şi wireless. Este disponibil şi un tuner digital DVB – C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Ultra HD,
  • diagonala de 139 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55UB850V este un model de Smart Tv, cu o diagonală generoasă, de 139 cm, dar și cu o rezoluție Ultra HD, pentru imagini incredibile.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Acest model este ieftin (4499 lei)fata de modelul 2015 55UF 8507( 7999 lei) dar spre deosebire de modelul nou are cei 1000 hz ptrindexarea calitatii imaginii in miscare ( Truemotion). Modelul din 2015 va spun sincer ca abia l-am returnat la Altex NU MERITA BANII !!!

    55UB850v merita toti banii !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.