LG 55SJ810V – o experiență de vizionare greu de egalat

Noua generație de televizoare LG nu încetează a ne uimi cu deosebitele caracteristici din dotare. Pe măsură ce anii trec și tehnologia avansează, produsele finite de care noi, consumatorii finali, ne bucurăm, sunt din ce în ce mai performante. Așa este și Smart TV-ul LG 55SJ810V care impresionează atât prin aspect, cât și prin dotările de top: design de tip Ultra Slim Floating Screen, Active HDR cu Dolby Vision 4K, Nano Cell Display, sistem de sunet designed by Harman/Kardon, sistem de operare webOS 3.5. Prețul acestui model de ultimă generație este de 6159 lei(verifică preț actualizatîn magazinele eMAG, cu 12% mai puțin decât cel inițial.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Până să vorbim despre tehnologia Nano Cell avansată de care se bucură acest televizor și despre celelalte caracteristici superioare de sunet și imagine, merită să menționăm câte ceva despre aspectul exterior.

Televizorul vine cu o ramă metalică cu linii simple și colțuri curbate, deosebit de elegante. Ecranul plat, cu diagonala de 139 cm, poate face deliciul privitorilor indiferent că este amplasat în living sau într-un dormitor spațios. TV-ul farmecă prin simplul său aspect elegant. Nimic agresiv sau grosolan nu-i strică look-ul modern și, totodată, rafinat. Dacă nu-l așezi pe o comodă TV (dispune de un suport curbat care-i oferă stabilitate), atunci locul său este pe unul dintre pereții încăperii, putând fi montat pe un suport TV de perete. Dimensiunile modelului LG sunt de 1236 x 247,3 x 773,5 mm, în timp ce greutatea este de 16,7 kg, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor pentru montarea sa.

Poză cu LG 55SJ810V

LG 55SJ810V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din orice punct ai privi la TV, imaginile te vor captiva!

Televizorul face diferența dintre un televizor obișnuit și unul care impresionează prin calitatea excepțională a imaginilor redate. Iar acest lucru se întâmplă în primul rând datorită tehnologiei Nano Cell avansată prin care sunt reproduse mai multe nuanțe de culori, cu o gradație mai fină: în total peste un miliard de culori vii. Grație tehnologiei Nano Cell, modelul LG depășește caracteristicile televizoarelor cu iluminare LED sau a celor cu Quantum Dot.

Ai posibilitatea să te bucuri de peste un miliard de culori bogate, prinse în imagini impresionante. Aceste peste un miliard de culori oferă o paletă cromatică de 64 de ori mai amplă față de a celorlalte televizoare. Astfel, imaginile capătă un realism convingător, fiind mult mai rafinate și mai precise. Nici nu se pune vorba de vreo distorsiune sau comutare a culorilor. Ecranul Nano Cell, care este alcătuit din nanoparticule integrate în panou, absoarbe orice interferență luminoasă și intensifică puritatea culorilor afișate acestea fiind, după cum am menționat și mai sus, mult peste cele redate de ecranele obișnuite.

Indiferent de unghiul din care privești ecranul televizorului, mulțumită afișajul 4K Nano Cell imaginea oferită este mai clară și mai aproape de realitate. În urma unui studiu s-a stabilit că aproximativ 60% dintre persoanele care privesc la TV o fac din afara axei perpendiculare, adică nu stau chiar în fața ecranului, ci în lateral, privind dintr-un unghi de vizualizare mai mare cu până la 15 grade față de centrul ecranului adică dintr-un loc în care, la televizoarele obișnuite, calitatea imaginii nu mai este chiar atât de bună. Spre deosebire de alte ecrane, cel Nano Cell îți permite să vezi culori uniforme și imagini clare, nedistorsionate, din orice unghi ai privi.

Caracteristicile superioare de imagine care cotează modelul LG în topul celor mai bune televizoare din generația 2017 sunt următoarele: True Motion refresh 200, Active HDR with Dolby vision, Dolby Vision, HDR10, HLG, Billion Rich Color, Advanced Local Dimming, Nano Cell Black, ULTRA Luminance, Color Master Engine, 4K Upsacaler, True Color Accuracy, Active Depth Enhancer, HDR Effect, HEVC Decoder, VP9 Decoder.

Televizorul suportă conținut HDR premium oferit de Dolby Vision, fiind compatibil cu tehnologiile convenționale HDR10 și HLG. Potrivit producătorilor, metadatele dinamice Dolby Vision sunt prelucrate în fiecare cadru, oferind o experiență realistă de vizualizare. Cu o astfel de imagine în față, parcă altfel vei savura filmele din confortul locuinței.

Imaginile perfecte sunt însoțite de un sunet impresionant creat împreună cu Harman/Kardon

Cinema la tine acasă! Inginerii de sunet de la Harman/Kardon și-au pus toată priceperea în a crea un sistem de boze încorporat, care să ofere o completare sonoră fără cusur a imaginilor de calitate. Astfel a luat naștere sunetul clar, redat prin sistemul audio stereo 2 x 10W. În cazul în care sunetul nu este suficient de puternic pentru tine, un soundbar va rezolva cu ușurință acest aspect.

Televizorul nu duce lipsă de conectori, printre aceștia regăsindu-se rețeaua LAN, Slotul CI+ pentru cardul ce decriptează canalele digitale, Bluetooth, 3 porturi USB, 4 porturi HDMI, 1 port căști minijack și o ieșire audio digitală.

Ai acces simplu și intuitiv la sursele tale de divertisment. Sistemul webOS 3.5 redefinit, împreună cu Magic Remote te poartă în imensa lume a conținutului premium în care se învârt cei mai populari furnizori de divertisment. Pentru a afla mai multe despre noul sistem de operare poți urmări clipul de mai jos.

Cu un sistem de operare care se mișcă mai bine decât cel de dinainte (webOS 3.0), cu o telecomandă intuitivă, ce vine și cu comandă vocală, imagini deosebite, culori vii, sunet de excepție, design atrăgător, televizorul LG se poate integra de minune în peisajul locuinței tale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • 4K
  • preț accesibil
  • Smart TV
  • diagonală generoasă

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.2

9.1

O alegere inspirată

LG 55SJ810V este un Smart TV din noua generație lansată de sud-coreeni, ce încorporează cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență de vizionare greu de egalat.

Vezi în magazin
User Rating: 2.36 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.