Review LG 55LH615V – un Smart TV cu o diagonală generoasă

Televizoarele au devenit ”un must have” pentru cei mai mulți dintre noi. Fie că le folosim pentru clipe de relaxare, die că dorim să fim la curent cu ultimele noutăți sau pur și simplu să îl pornim atunci când desfășurăm o altă activitate prin casă, televizorul a devenit de nelipsit pentru noi. Așa că de multe ori alegerea unui TV poate fi destul de dificilă. Eu îți propun astăzi o variantă potrivită pentru living. Este vorba despre modelul LG 55LH615V, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2599 lei(verifică preț actualizat), un preț avantajos, ținând cont că discutăm despre un model Smart și cu o diagonală generoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Din punct de vedere al design-ului, modelul coreenilor este unul extrem de elegant, cu finisaje metalice, ce îi conferă rafinament. Rama Ultra Slim, este aproape insesizabilă la o asemenea diagonală. Panoul este relativ subțire, iar pe spate este găzduită toată partea de conectică. Are dimensiunile de 1241 x 775 x 216 mm și cântărește 16,6 kg. Consumul energetic este destul de mic, de 53 W, aproape la jumătate din consumul unui bec clasic de 100 W. Cei doi suporți în formă de ”V” pot fi înlăturați cu ușurință, în cazul în care utilizatorul preferă să monteze televizorul pe un suport TV de perete.

Poză cu LG 55LH615V

 LG 55LH615V

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul face parte din gama lansată de producător în 2016 și este un model Smart, ce rulează sistemul de operare webOS 3.0, cu o interfață atât de ușor de utilizat, ce îți permite să navighezi cu ușurință printre aplicații.

Diagonala de 139 cm, recomandă modelul LG pentru livingurile mari sau pentru birourile cu suprafețe generoase. În cazul în care te gândești că un model cu o asemenea diagonală ar putea fi mult prea mare pentru livingul tău, iată cum poți calcula distanța minimă dintre privire și TV. Distanța trebuie să fie de 3 ori cât diagonala televizorului. În cazul de față ar trebui să fie undeva la 478 cm. Dacă totuși calitățile televizorului te-au cucerit, dar diagonala este mult prea mare pentru nevoile tale, în aceeași gamă vei găsi și modelul de 108 cm cu aceleași specificații. Este vorba despre LG 43LH615V, ce poate fi găsit la prețul de aproximativ 1749 lei.

Modelul coreenilor are rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ce oferă imagini detaliate, cu un unghi de vizualizare bun și culori bogate.

Sonorizarea nu impresionează prin putere, avem două ieșiri a câte 10 W fiecare. Vorbim însă de un sunet fără distorsiuni, un sunet cu un bas echilibrat. Mi-ar fi plăcut totuși să fi fost ceva mai puternic, dar acest minus îl poți rezolva cu ușurință printr-un soundbar.

Pe spate se regăsesc toți conectorii: o ieșire audio digitală, Slot-ul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale, 2 porturi USB 2.0, o intrare video composite, minijack-ul pentru căști și 3 porturi HDMI(în cazul în care vrei să conectezi în același timp consola, laptopul și blu-ray-ul).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț accesibil
  • Full HD
  • Smart TV
  • 139 cm

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.9
Conectivitate - 9.1

9

O alegere Smart

LG 55LH615V este un Smart TV cu o diagonală de 139 cm, potrivit pentru livingurile cu suprafețe generoase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.33 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.