LG 55LF652V – caracteristici multiple la un preţ atractiv

Tehnologia prezentă în acest moment în materie de televizoare tinde spre oferirea de produse care îţi aduc în locuinţă imagini cât mai apropiate de realitate şi o experienţă video deosebită. Altfel spus, aceste produse au rolul de a fi precum o fereastră din locuinţa ta către orice colţ al lumii, iar televizorul Smart LED LG 55LF652V se încadrează perfect în aceste criterii de performanţă. Luând în calcul că vorbim despre un produs modern, performant şi care oferă atât o experienţă vizuală cât şi una audio deosebită, acest televizor se adresează atât celor pasionaţi de jocuri pe console cât şi celor care vor să urmărească meciurile alături de prieteni. Preţul la care te poţi bucura de acest produs este unul de aproximativ 4999 lei(verifică preț actualizat), un preţ relativ ridicat dar care este compensat de performanţele de care dă dovadă modelul.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Cu un aspect clasic al unui televizor cu o diagonală de 138 cm, acesta completează foarte bine orice design ai avea în locuinţa ta. Aspectul metalic al ramelor ecranului şi al suportului îi oferă nu doar un caracter clasic, ci şi unul elegant. Pe acest ecran poţi să te bucuri de o calitate deosebită a imaginilor datorită tehnologiei Full HD, a rezoluţiei de 1920 x 1080 pixeli, dar şi caracteristicilor de care dispune printre care Natural Color sau Dynamic Color Enhancer.

Poze cu televizorul Smart

LG 55LF652V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe lângă diagonala generoasă, acest produs dispune şi de alte caracteristici ce se pot vedea cu ochiul liber, de la dimensiunea de 124.1 x 77.2 x 24.7 cm cu stand, până la porturile din partea din spate ce îţi garantează o utilizare mult mai diversificată decât un simplu televizor. În acest caz vorbim despre un Slot CI+ care îţi permite vizualizarea canalelor ce emit în format HD, o intrare SCART, dar şi trei porturi HDMI.

Trecerea la performanţă tot prin intermediul acestor 3 porturi HDMI se poate face întrucât ele permit conectarea unor console atât pentru o experienţă deosebită în gaming cât şi în cazul în care doreşti să te bucuri de un film. Ambele situaţii îţi oferă, pe lângă o experienţă video, şi una audio, întrucât dispune de un sistem audio 2 x 10 W, cu caracteristici Virtual Surround Plus şi Sound Optimizer. În plus, prezenţa player-ului multimedia integrat te ajută să poţi rula conţinutul preferat atât în materie de fotografii, cât şi de fişiere audio sau filme direct de pe suportul de memorie externă sau de pe aparatul tău foto/video.

Întrucât avem şi un device Smart TV datorită funcţiei Smart Share, poţi să accesezi în mod instant şi să navighezi foarte uşor între modul de funcţionare TV sau cel de navigare pe internet. Dacă vrei să împărtăşeşti cu cei dragi un videoclip pe care tocmai l-ai descoperit pe laptop, tabletă sau smartphone, poţi utiliza funcţia Miracast şi materialul pe care îl vizualizezi pe device-ul tău va fi transpus în mod automat pe ecranul televizorului.

Indiferent de modul de utilizare cu ajutorul Magic Remote, ai un control asupra televizorului precum ai avea şi asupra laptop-ului, iar telecomanda se va transforma într-un mouse. Acest detaliu îţi va asigura mai mult timp pentru vizualizarea conţinutului sau programului preferat şi mai puţin pentru căutarea unui anumit material.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • diagonală generoasă
  • tehnologia Smart TV Full HD
  • calitate superioară a imaginii

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 8.7
Conectivitate - 8.4

8.8

O alegere Smart

LG 55LF652V este un televizor Smart cu o diagonală de 138 cm, o rezoluție Full HD, ce îți asigură clipele de relaxare dorite.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.