LG 55LF630V – televizorul Full HD smart generos

LG este unul dintre producătorii care au demonstrat că upgradează constant seriile de televizoare, trecerea de la una la alta atrăgând îmbunătățiri semnificative. LG 55LF630V este unul dintre modelele din 2015 care arată o astfel de trecere foarte clară față de seriile anterioare. Are un preț de 3999 lei(verifică preț actualizat), fiind un model nu tocmai ieftin, dar care, raportat la prețurile actuale de pe piață, se prezintă destul de bine.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul a reprezentat întotdeauna un punct forte pentru modelele LG, așa că acest nivel păstrează standardele înalte. Astfel, în ciuda faptului că nu avem de-a face cu un televizor de calitate premium, se resimte o oarecare trimitere față de aceasta. La acest lucru contribuie rama cu finisaj argintiu și profilul ultra slim dus aproape de extremă. Pentru fixare s-a optat pentru un suport clasic, plat și cu formă dreptunghiulară, aspectul general fiind unul minimalist, modelul fiind foarte elegant. Dimensiunile sale sunt de 1242 x 724 x 55.1 mm, acesta făcându-se cu siguranță remarcat în orice cameră.

Poze cu televizorul Smart

LG 55LF630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, fiind destul de generos și oferind o experiență de vizionare aparte. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, calitatea Full HD fiind foarte bine pusă în valoare de dimensiunile ecranului. Imaginile LG sunt cunoscute pentru strălucirea și culorile vii, lucru care rămâne valabil și în cazul modelului de față, în spatele calității imaginilor găsind tehnologii precum Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Motion Eye Care sau Active Noise Reduction. Acestea acoperă un spectru larg de cerințe actuale de calitate a imaginii, precum creșterea gradului de redare fidelă a culorilor, îmbunătățirea redării cadrelor în mișcare, creșterea clarității etc.

Sistemul audio are o putere standard de 20 W, fără a impresiona în vreun fel,  sunetul având o claritate bună și atingând un volum mediu. Acesta este asigurat de tehnologiile Dolby Digital și DTS Sound, iar playerul multimedia integrat îți va permite să asculți muzica preferată direct de pe mp3 sau un stick USB.

Funcțiile smart sunt poate punctul forte cel mai important al televizorului în fața competiției. Astfel, interfața webOS este foarte ușor de utilizat, având meniurile și conținutul la îndemână și asigurând o comutare rapidă între acestea. Navigarea pe internet este fluidă și vei putea să rulezi fără probleme aplicațiile preferate, la fel ca pe smartphone sau tabletă. De altfel, hub-ul Smart Share îți va permite să sincronizezi rapid conținutul de pe toate dispozitivele smart din casă, oferindu-ți chiar și asistență, conexiunea la internet stabilindu-se prin cablu sau wireless.

La partea conectorilor lucrurile rămân la fel de atractive, având posibilitatea să asociezi ecranului diferite dispozitive externe precum playerele video, sistemele audio, consolele de joc etc. Ai la dispoziție astfel 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, precum și intrări de Scart și component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran de dimensiuni generoase
  • funcții smart atractive
  • conectivitate extinsă
  • magic remote

Contra:

  • nu este 4K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.8

8.8

Cu o diagonală generoasă

LG 55LF630V este un televizor Full HD atractiv, care se remarcă mai ales prin ecranul foarte generos ce redă imagini Full HD și funcțiile smart performante. Acestea sunt de fapt criteriile actuale cele mai importante, așa că pachetul este unul foarte atractiv.

Vezi detalii
User Rating: 3.95 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.