LG 55LF592V – un Smart TV cu diagonală de 139 cm

Îți dorești un Smart TV cu o diagonală foarte mare și un preț rezonabil? În cazul acesta îți recomand LG 55LF592V. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 3999 lei(verifică preț actualizat). Dacă ai norocul să îl prinzi la promoție, poți economisi o sumă frumușică.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Televizorul face parte din generația lansată în 2015, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii, iar designul este Ultra Slim, cu o ramă dintr-un plastic negru, ce pare destul de calitativ. Televizorul are un panou îngust și se sprijină pe un suport TV format din două piciorușe subțiri, ce îi conferă stabilitatea necesară. Ce-i drept genul acesta de suport l-am văzut la mai multe modele din generația aceasta, ce aparțin de branduri diferite. Mă bucur că s-a renunțat la suportul acela dreptunghiular și robust, dar cred că mi-ar fi plăcut să văd ceva mai multă diversitate. Până la urmă, poți renunța cu ușurință la suportul TV din dotare și poți monta TV pe un suport de perete. În felul acesta vei economisi și ceva spațiu.

Dimensiunile modelului sunt de 1243 x 772 x 255 mm și cântărește 17,7 kg, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor în cazul în care vrei să îl muți.

Poze cu LG 55LF592V

LG 55LF592V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așa cum îți spuneam la început, vorbim de un Smart TV, cu Wi-Fi(pentru care vei avea nevoie de un adaptor). Sistemul de operare utilizat este webOS 2.0, ce a fost conceput pentru a fi utilizat într-un mod cât mai plăcut și mai ușor. Toate sursele de divertisment le vei găsi direct din Launcher și vei putea naviga cu ușurință între ele.

Televizorul are o diagonală de 139 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că asigură utilizatorului o calitate ireproșabilă  a imaginilor furnizate. Detaliile fac diferența, iar noul TV pune accentul pe acest aspect, dar și pe culori vii și naturale, atunci când vine vorba de imagine.

Pe partea de sonorizare mă așteptam la mai mult, mai ales că vorbim de o diagonală potrivită unui living mai degrabă. Are două ieșiri a câte 5 W fiecare. Dar luând în considerare prețul, este normal să se facă rabat pe alocuri. Oricum acest aspect poate fi soluționat foarte ușor printr-un soundbar.

În cazul în care te întrebi la ce ar putea să îți folosească tunerul digital, este bine de știut că acesta îți permite să te bucuri de canalele HD, fără a fi nevoit să optezi pentru serviciile digitale. Optează pentru servicii analogice și cu noul Smart TV LG te vei putea bucura de aceleași facilități.

Pe partea e conectivitate, televizorul vine cu 2 porturi USB 2.0, un port HDMI, o intrare component, o intrare video composite și un player multimedia integrat(îți permite să vizualizezi pozele și filmările din vacanță și nu numai).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ultra Slim,
  • diagonală de 139 cm,
  • Smart TV
  • Full HD,

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9.2

O alegere Smart

LG 55LF592V este un televizor Smart, cu o diagonală generoasă, de 139 cm, potrivit pentru un living cu o suprafață generoasă.

Vezi detalii
User Rating: 4.08 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.