LG 55LF580V – televizorul smart Full HD

Vor reuși televizoarele Full HD să rămână în atenția clienților în condițiile apariției unor serii accesibile UHD? Probabil că da, întrucât prețurile accesibile pentru UHD sunt destul de mari în comparație cu cele pentru Full HD, iar în plus dimensiunile ecranelor UHD accesibile sunt destul de mici. LG 55LF580V este un model smart Full HD competitiv, care va cuceri cu siguranță un număr mare de utilizatori. Este un televizor Full HD potrivit pentru cei care își doresc un televizor smart care să se miște foarte bine și să aibă un ecran ceva mai mare. Modelul are un preț bun raportat la dimensiuni și dotări, fiind cu atât mai atractiv și punctând în fața modelelor UHD entry-level. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 3500 lei(verifică preț actualizat), un preț bun raportat la dimensiunile și dotările sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este foarte elegant, fiind caracterizat de un stil minimalist pur. Ecranul de dimensiuni generoase este încadrat de o ramă subțire care îi pune în evidență dimensiunile și îi oferă o vizibilitate excelentă, acest model având întreg profilul foarte subțire, ceea ce îl face să arate ca un tablou.

Poze cu televizorul Smart

LG 55LF580V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru o fixare sigură, suportul este sub formă de picioare laterale, iar dacă vrei să fixezi televizorul pe perete, acesta folosește un sistem VESA 300 x 300.

Ecranul are diagonala de 138 cm, fiind destul de generos și redând cadre mult mai realiste,  imaginile având o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o claritate bună. Imaginile nu sunt însă doar clare, ci și foarte atractive din punct de vedere cromatic. Tehnologia Triple XD Engine procesează astfel imaginile, oferindu-le un echilibru optim între contrast, luminozitate și saturație. Ecranul redă filmele în sistemul standard de la Hollywood de 24p, iar senzorul Motion Eco adaptează luminozitatea în funcție de viteza conținutului redat, reducând foarte mult consumul de energie.

Raportul dintre dimensiunile ecranului și calitatea imaginilor este unul favorabil, poate chiar mai atractiv decât în cazul modelelor UHD accesibile.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar sunetul este cel standard LG, fiind omnidirecțional și amplu.

În ceea ce privește funcțiile smart, aici lucrurile stau foarte bine, în sensul că sistemul de operare NetCast rulează destul de fluid și oferă o interfață intuitivă, ușor de folosit. Aplicațiile preferate și conținutul online se află la un singur click distanță, iar comutarea între aplicații, meniuri și conținutul online și cel TV se face instant, funcția Launcher fiind cea care permite întoarcerea la pagina Home de pe oricare dintre pagini. În același timp, vei putea să distribui foarte rapid conținut pe smartphone sau tabletă și chiar să și sincronizezi conținutul pentru a avea la îndemână aplicațiile preferate de oriunde.

Pentru conectarea la alte dispozitive externe ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, în timp ce conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD de dimensiuni atractive
  • funcții smart fluide,
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 9.4
Conectivitate - 9.2

9.2

O alegere Smart

LG 55LF580V este un Smart TV, cu o diagonală generoasă, de 138 cm, ce îți asigură o experiență interesantă cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: 4.33 ( 2 votes)

2 comentarii

  1. Sistemul de operare nu este webOS ci Netcast, iar diagonala este de 138 cm la acest model de televizor.
    Vă rog corectati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.