LG 55LB870V – Smart TV-ul cu o diagonală de 139 cm

Cei aflați în căutare de un televizor nou, care să ofere imagini Full HD pe un ecran generos și funcții Smart, vor găsi în modelul LG 55LB870V o opțiune destul de atractivă. Televizorul face parte din seria lansată de LG în 2014 și este gândit să răspundă chiar și utilizatorilor mai pretențioși. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 5300 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț al televizorului este unul ridicat, acesta remarcându-se prin sunetul de calitate superioară și ecranul Full HD generos însoțit de funcții Smart și 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design simplu, dar de efect. Se remarcă, în primul rând, aspectul plat și elegant. În mod ingenios, difuzoarele au fost integrate în suportul televizorului, ecranul plutind astfel deasupra sunetului. Carcasa televizorului este argintie, iar ecranul este încadrat de o ramă milimetrică, crescând astfel vizibilitatea.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 55LB870V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile de calitate superioară sunt redate în aspect 16:9. Ecranul se remarcă mai ales prin tehnologia IPS care îi asigură rezistență și unghiuri bune de vizibilitate, precum și imagini clare și vibrante. Beneficiind de tehnologia Motion Clarity Index de 1000 Hz, ecranul va reda incredibil de fluid imaginile în mișcare, scoțând în evidență detalii mărunte precum traiectoriile și caroseriile mașinilor de curse, picăturile de apă de pe frunze sau picăturile de sudoare de pe frunțile sportivilor.

Tehnologiile Triple XD Engine și Resolution Upscaler contribuie la creșterea contrastului și a calității imaginilor. Prin intermediul funcției Picture Wizard III, utilizatorul va putea ajusta în cel mai mic detaliu imaginile, pentru a beneficia de o experiență exact așa cum își dorește.

Tehnologia 3D integrată asigură imagini realiste și fără efect de fluctuație, reușind să impresioneze de fiecare dată prin experiența de cinematograf. Utilizatorul are la dispoziție chiar și un sistem de conversie din 2D în 3D.

Sistemul audio are o putere de 50 W, fiind unul dintre cele mai puternice de pe piață. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital, având prin urmare o calitate superioară. Printre opțiunile de personalizare se numără funcția Smart Sound care ajustează sunetul în funcție de tipul de conținut redat, accentuând anumite elemente pentru un efect surprinzător.

În ceea ce privește funcțiile Smart, LG 55LB870V are un procesor performant care oferă o interfață fluidă și chip-uri care permit conectarea la internet. Interfața webOS oferă acces rapid la conținutul de pe televizor, aplicațiile, filmele sau jocurile aflându-se la o simplă apăsare de buton. Conexiunea la internet se poate stabili atât prin Wi-Fi, cât și prin cablu. Televizorul se poate conecta la Cloud pentru a reda conținut de acolo, utilizatorul beneficiind astfel de o mobilitate ridicată.

La nivelul conectivității televizorul stă foarte bine, oferind utilizatorului posibilitatea de a se conecta la orice dispozitiv extern, de la tabletă și smartphone până la player Blu-Ray sau DVD, consolă de jocuri, PC, laptop, stick USB etc. Există, astfel, 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare pentru Scart, component și video composite.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 139 cm,
  • sonorizare de 50W

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55LB870V pregătește utilizatorului o sonorizare foarte puternică, de 50 W, dar și o imagine clară la care se adaugă funcții Smart și 3D.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.