LG 55LB650V – televizorul care aduce distracția acasă

Televizorul ocupă un rol central în camera de zi, fiind de apreciat atunci când pe ecranul acestuia poți urmări filme la un nivel calitativ înalt chiar și în 3D, când îl poți folosi pentru a asculta muzică, iar în ultima perioadă și atunci când te poate ține la curent cu topurile celor mai noi filme și seriale online, news feed-ul de pe Facebook sau cele mai noi aplicații. LG 55LB650V este un televizor up-to-date din toate punctele de vedere, un televizor care merită să ocupe un loc și la tine acasă. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizat). Deși prețul depășește un buget mediu, își merită fiecare bănuț datorită dotărilor sale care aduc distracția de acasă la un nou nivel.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului este unul modern și elegant, acesta remarcându-se printr-un aspect slim, culoarea argintie și rama subțire care încadrează ecranul. Pentru fixare televizorul folosește un suport plat, dreptunghiular. Dimensiunile televizorului sunt de 1241 x 725 x 55.5 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 55LB650V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 de cm, redând la o dimensiune ideală filmele, conținutul de pe internet sau jocurile. Având o rezoluție Full HD de 1920 x 1080, ecranul oferă imagini de o calitate superioară. Se remarcă, în primul rând, faptul că este dotat cu tehnologie IPS, având prin urmare unghiuri de vizibilitate foarte bune și culori vii. Este de tip 24p, redând la nivel optim filmele de la Hollywood care sunt create în sistem de 24 de cadre pe secundă. Datorită tehnologiilor precum Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White și Tru Black Control, imaginile vor avea un contrast ridicat și vor părea reale. În plus, tehnologia Motion Clarity Index contribuie la redarea fluidă și clară a imaginilor în mișcare, scoțând în evidență detalii ascunse.

Tehnologia 3D este și ea una avansată, beneficiind de certificare pentru lipsa efectului de fluctuație și pentru luminozitatea imaginilor 3D. Ochelarii 3D sunt ușori și funcționează fără baterie, așa că nu rămâne decât să te bucuri de filme.

Funcțiile Smart din dotare permit conectarea la internet, iar datorită procesorului performant interfața webOS a fost îmbunătățită, devenind și mai fluidă și mai prietenoasă decât înainte. Vei avea, astfel, acces rapid la mii de aplicații și conținut în diferite formate. În plus, vei putea distribui conținutul de pe Cloud pe toate dispozitivele tale, începând cu televizorul și până la tabletă sau smartphone.

Sistemul audio are o putere de 20W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Există numeroase funcții pentru personalizarea sunetului, inclusiv pentru adaptarea la conținutul 3D.

Datorită conectivității ridicate, vei putea asculta muzică de pe un stick USB și te vei putea conecta chiar și la un sistem audio. În același timp, cu ajutorul port-urilor HDMI, vei putea reda conținut folosind playere Blu-Ray sau DVD ori vei putea organiza sesiuni de gaming folosind console de jocuri. Televizorul dispune de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare pentru component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. LG 55LB650V dispune și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD
  • 139 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55LB650V este un Smart TV 3D cu o diagonală suficient de mare încât să se potrivească unui living cu o suprafață generoasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.