LG 55LB630V – un televizor de 139 de cm cu o nouă interfață

Televizorul LG 55LB630V este un model impresionant din gama anului 2014 de televizoare Smart, cu o diagonală de 139 de cm și o rezoluție Full HD. Acest televizor este unul Smart care utilizează tehnologia LED, astfel încât să ofere consumatorilor de televiziune un ecran extrem de subțire cu ajutorul căruia să se bucure de spațiu și confort. Are un preț de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de măricel, dar cu siguranță cei ce își doresc o diagonală generoasă, se așteaptă la acest aspect.

Televizorul poate fi găsit în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Această serie de televizoare vine cu o interfață nouă numită WebOS care oferă accesul la divertisment și la interactivitate. Design-ul acestui televizor este elegant, având rame de culoare argintie și două suporturi de masă de ambele părți ale ecranului, pentru o susținere sigură și echilibru. Carcasa din spate a ecranului găzduiește diverse porturi pentru conexiunea cu diferite dispozitive externe, astfel încât utilizatorul să poată transmite imaginile dorite pe ecranul de dimensiuni foarte mari ale televizorului.

Accesul foarte ușor la meniul TV-ului este diferit față de televizoarele din seriile trecute. De asemenea, programul de lansare inclus permite selectarea conținutului preferat printr-un click pe butonul Home, fără a fi nevoiți să parcurgem întregul conținut al TV-ului pentru a accesa programele preferate.

Poze cu televizorul Smart LG 55LB630V

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest model de Smart TV beneficiază de specificații de ultimă generație care au ca scop facilitarea procesului de navigare prin meniu, de vizualizare a imaginilor, de navigare pe internet și de a beneficia de o experiență de calitate. Astfel, ecranul de tip Direct LED cu diagonală de 55 de inch, beneficiază de o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și de un MCI Dinamic de 500 de Hz.

Sistemul de transmisie digital este încorporat și permite vizionarea canalelor analogice, digitale și prin satelit, fără a fi nevoie de instalarea antenelor sau a set top box-urilor. În ceea ce privește redarea video, acest model dispune de tehnologia Triple XD Engine, Resolution Upscaler, de 8 moduri de corecție a dimensiunii imaginii, de 24p Real Cinema, de 8 moduri ale imaginii precum Standard, Vivid, Cinema, Eco, etc. și de funcția Picture Wizard III.

Sistemul audio este compus dintr-un sistem de boxe 2.0 și două ieșiri a câte 10 W. Televizorul oferă posibilitatea selectării a 6 moduri audio și a 3 moduri de optimizare, însă și un mod Smart Sound și Wireless Sound. De asemenea, dispune de un decodor Dolby Digital. Conținutul care face din acest model un Smart TV este interfața WebOS, posibilitatea de a accesa aplicațiile și jocurile disponibile și conținutul Premium.

Din punct de vedere al conectivității, televizorul dispune de porturi precum: 3 porturi USB, o ieșire component, 3 porturi HDMI, o ieșire pentru căști, o intrare RF, o intrare pentru PC, un port SCART, unul LAN, o ieșire audio optică digitală și o intrare composite.

De asemenea, utilizatorul poate folosi funcțiile DLNA, Wi-Fi Direct, Miracast, MHL, pentru împărtășirea fișierelor media fără să existe nevoia unei conexiuni fizice. În aceste cazuri este nevoie de simpla conectare a dispozitivelor la aceeași rețea.

LG 55LB630V respectă regulile eco și deține funcții de economisire a energiei electrice atunci când este nevoie. Consumul acestui model este de 95 W anual, face parte din clasa energetică A+, are un consum de energie în stand by de 0.30 W, o rată de luminozitate de 65% și un conținut de mercur de 0 procente.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV
  • 139 cm,
  • HDMI

Contra:

  • Lag-ul este cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55LB630V este un Smart TV cu o diagonală foarte mare, recomandat unei încăpereri ceva mai mari, gen living sau o cameră de relaxare mai mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.