LG 55LB5820 – un Smart TV de 139 cm

Îți dorești un Smart TV cu o diagonală generoasă, însă nu ești dispus să scoți din buzunar o sumă impresionantă? Atunci cu siguranță modelul LG 55LB5820 ți s-ar putea potrivi ca o mănușă. De ce spun asta? Are o diagonală de 139 cm și vine însoțit de o gamă variată de funcții, menită să îți ofere momentele de relaxare dorite. În plus poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent zic eu, având în vedere că modelul concurează cu modelele mult mai scumpe de pe piață. Punctele forte ale modelului sunt ecranul Full HD și conectivitatea ridicată.

Designul televizorului atrage prin simplitate și prin faptul că este în totalitate argintiu, spre deosebire de majoritatea modelelor Smart Full HD. Logo-ul LG se face remarcat pe marginea de jos a ecranului datorită contrastului, în ciuda dimensiunilor reduse. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire și cu marginile rotunjite. De altfel, toate liniile designului curg lin. Televizorul se fixează  prin intermediul a două picioare plasate lateral. Televizorul are dimensiunile de 1243 x 772 x 255 mm și o greutate de 18,4 kg.

Poze cu televizorul Smart LG 55LB5820

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală mare, de 139 cm, și oferă o imagine Full HD. Ecranul are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini de o calitate superioară, din culori vibrante și strălucitoare. La baza performanței ecranului stă, în primul rând, tehnologia IPS. Aceasta oferă rezistență și durată lungă de viață, dar și claritate și unghiuri bune de vizibilitate. Prin intermediul tehnologiei Dynamic Color Enhancer, culorile sunt redate exact la fel ca în realitate. Imaginile în mișcare vor fi redate și ele fidel, în special datorită tehnologiei Motion Clarity Index de 100 Hz.

Sistemul audio are o putere de 20W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital. Televizorul pune la dispoziția utilizatorului mai multe funcții prin care să se bucure de o experiență completă. Dintre acestea, amintim funcția Clear Voice 2 care distinge vocile față de sunetele de fundal și funcția Smart Sound care ajustează sunetul la tipul de conținut vizionat.

Funcțiile Smart ale televizorului LG 55LB5820 permit conectarea la internet și oferă o interfață intuitivă. Utilizatorul poate, printre altele, să navigheze pe internet, să ruleze aplicații sau să vizioneze filme online, televizorul funcționând ca un adevărat gadget. Pentru accesul mai rapid la conținut este disponibilă o funcție de căutare care oferă, inclusiv, recomandări în funcție de cuvintele cheie introduse în câmpul de căutare. Având de-a face, însă, cu un model low-range, timpii de așteptare vor fi uneori mai mari, iar rularea de aplicații va fi mai greoaie.

La  nivelul conectivității, televizorul dispune de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, unul component și unul video composite. Conexiunea la internet se poate stabili atât prin Wi-Fi, cât și prin cablu. Nu în ultimul rând, televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, ce permite accesarea posturilor în format HD, fără a mai avea nevoie de acel receiver inestetic.  Putem, astfel, să considerăm la televizorul stă foarte bine la capitolul conectivitate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • diagonală de 139 cm,

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55LB5820 pregătește utilizatorului o diagonală generoasă, de 139 cm, la care se adaugă funcțiile Smart, ce vor fi pe placul întregii familii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.