LG 55LB5800 – un televizor ușor de utilizat

Îți dorești să îți transformi livingul într-o adevărată cameră de relaxare? Nimic mai simplu. Cu un televizor Smart cu o diagonală impresionantă vei putea face această schimbare. Un model interesant în acest sens este și televizorul LG 55LB5800. Este un model care utilizează tehnologia LED, cu o diagonală de 139 cm și care poate fi achiziționat la prețul de 4500 lei (verifică preț actualizat), un preț decent zic eu având în vedere că vorbim de o diagonală atât de generoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Acesta beneficiază de o garanție de 24 luni din partea producătorului. Televizorul are un design foarte elegant având culoarea metalului și un stand de masă dreptunghiular, ce oferă stabilitate. Bineînțeles că aveți posibilitatea să montați televizorul pe un suport Tv de perete, în felul acesta ați putea să economisiți și ceva spațiu. Modelul LG cântărește aproximativ 22,3 kg, ceea ce înseamnă că nu prea o să reușești de unu singur să îl muți prea ușor.

Poze cu televizorul Smart LG 55LB5800

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 55LB5800 impresionează prin capacitățile Smart de care dă dovadă în ceea ce privește controlul prin intermediul vocii, al mișcărilor și prin posibilitatea de a stoca toate fișierele media pe un cloud care aparține mărcii LG. Acesta nu este un televizor 3D, însă compensează lipsa acestei funcții cu claritatea imaginii și accesul la aplicațiile platformelor sociale. Tehnologia IPS este cea cu ajutorul căreia a fost fabricat ecranul de 139 cm, oferindu-i rezistență la șocuri. Un alt avantaj al acestui model este faptul că unghiul de vizualizare nu influențează calitatea imaginii sau contrastul acesteia. LG este unul din brand-urile care fabrică produse prietenoase cu mediul și care dezvoltă funcții pentru economisirea energiei electrice.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale acestui model, ecranul are o rezoluție de 1920 x 1080 și caracteristici ale imaginii precum MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Real Cinema 24p și funcții precum Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White sau Picture Wizard III. Player-ul multimedia încorporat permite acestui TV să transmită pe ecran imagini și alte fișiere media de pe orice USB sau HDD conectat prin cablu USB la dispozitiv. Sunetul este foarte clar, având două difuzoare de 10 W și utilizând tehnologia Dolby Digital dts 2.0, Virtual Surround Plus, Clear Voice și funcțiile Optical Sound Sync sau Wireless Sound Sync.

Câteva dintre cele mai populare aplicații la care utilizatorul are acces prin intermediul meniului sunt Skype, Facebook, Twitter, Game World, Google Dial și web browser. Smart World, SmartShare, DLNA, WiFi Direct sunt doar câteva dintre funcțiile cu ajutorul cărora utilizatorii pot împărtăși fișiere media cu alte dispozitive smart, precum smartphone-uri sau tablete. Funcția de recunoaștere vocală este și ea prezentă, la fel ca recunoașterea gesturilor. Ceea ce este foarte important la acest model este senzorul inteligent Motion Eye care protejează vederea și funcția Smart Energy Saving care ajută la economisirea energiei și oprește automat televizorul atunci când nu se detectează nicio urmă de activitate.

În ceea ce privește conectivitatea cu DVD-uri, produse Blu Ray sau sisteme audio, TV-ul dispune de intrări și ieșiri în interiorul back panel-ului. Așadar, poate fi conectat cu dispozitive externe prin cele trei porturi HDMI, o intrare component, o intrare composite, trei intrări USB versiunea 2.0, o ieșire audio digitală optică, una de tip PC Audio In și o mufă de tip RJ-45 pentru conectarea internetului prin cablu atunci când conexiunea WiFi nu este disponibilă. Acest televizor Smart este descris de către compania producătoare ca fiind un dispozitiv care pune la dispoziție toate calitățile inteligente ale noii generații într-un pachet care poate fi accesat foarte ușor și de către oricine, indiferent de pregătirea din domeniul tehnologiei.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV
  • HDMI,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55LB5800 este un Smart TV cu o diagonală generoasă, ce are grijă să îți asigure momente inedite de relaxare și divertisment în comapnia celor dragi.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.