Televizor LED 3D LG 55LA640S

Când mă gândeam la un TV 3D aveam în minte următoarele idei: scump, nu foarte rezistent, amețeli din cauza ochelarilor 3D, baterii pentru ochelari, filme 3D puține. Ei bine de fiecare dată eram descurajată când vedeam o ofertă la un TV 3D , până când am făcut cunoștiință cu noul televizor LED 3D LG 55LA640S.

Ei bine chiar am uitat de toate ideile mele care mă dădeau înapoi :). Televizorul vine la un preț bun de 4250 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mic, dar care şi-l justifică prin performanţă şi un design interesant.

La acest preț, pe lângă funcția 3D  și restul tehnologiilor pe care le inglobează are și un design elegant cu o ramă subțire și o grosime de doar 3,43 cm. Tunerul digital DVB-T/C/S2 este  și el prezent și deja poate fi considerat standard la orice tv mai nou.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED 3D LG 55LA640S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu o diagonală extrem de generoasă, de 139 cm și o rezoluție FullHD, va fi foarte uşor să vă transformaţi livigul în sală de cinema şi să vă bucuraţi de cele mai bune filme 3D în compania celor dragi.

LG 55LA640S vine la pachet cu 4 perechi de ochelari AG-315 , ochelari ce sunt foarte ușori. Un alt criteriu foarte important pentru mine este faptul că după vizionarea unui film 3D nu te ridici din fotoliu buimac și amețit din cauza acelor fluctuații de imagine prezente la alte TV-uri 3D. Sunetul este întreţinut de 2 boxe de 10W, ce utilizează caracteristici precum: DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Wireless Sound Sync ready, Dolby Digital şi Smart Sound, pentru ca fiecare film sau emisiune urmărită pe TV să fie o experienţă de neuitat.

Dispune de nenumărate funcţii, menite să încâte fiecare utilizator indiferent de vârstă. LG 55LA640S  vine cu o gamă variată de conectori, precum: 3 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, Scart, Wireless Ready şi player multimedia integrat. Prin intermediu porturilor USB se pot conecta memorii stick de pe care televizorul poate citi muzica, filme , poze.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Wireless Ready,
  • Smart TV,
  • Full HD ,
  • 4 perechi de ochelari 3D ce nu necesită baterii
  • preț bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Prin achiziționarea televizorului LED 3D LG 55LA640S vei avea un cinema 3D direct la tine în sufragerie, cinema de care te poți bucura cu familia sau prietenii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.