LG 55EG960V – televizorul curbat OLED UHD

LG 55EG960V este un televizor de top care rezolvă dilema alegerii între ecranele OLED și cele UHD, integrând ambele tehnologii și oferind o experiență cu totul aparte. Are un preț de aproximativ 17699 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor care face un pas în plus pe partea de performanță pentru acest tip de dispozitive. Imaginile au o calitate ireproșabilă atât în 2D, cât și în 3D, iar funcțiile smart rulează impecabil. Modelul este unul dintre cele mai avansate din momentul actual.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul are un design extrem de atractiv, care arată bine din orice unghi. Fiecare aspect a fost gândit în detaliu, astfel încât exteriorul să fie impecabil. Se remarcă astfel în primul rând ecranul curbat care ghidează toate liniile designului. Acesta este încadrat de o ramă foarte subțire cu inserții metalice, care te invită parcă să te afunzi în imagini. Profilul este unul ultra-slim, așa că aspectul este cu atât mai impresionant.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 55EG960V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, fiind destul de generos pentru a pune în valoare cu adevărat imaginile. Acestea sunt redate la calitatea 4K, rezoluția fiind de 3840 x 2160 pixeli. Ecranul este dotat cu tehnologii dintre cele mai performante pe toate nivelurile. Astfel, culorile sunt naturale și reglate în detaliu, iar contrastul atinge valori superioare modelelor convenționale. Acest lucru este posibil datorită pixelilor OLED auto-iluminati. Pixelii OLED se pot aprinde și stinge individual, ceea ce oferă un control considerabil mai ridicat asupra tonurilor și intensității luminozității.

Pentru echilibrul general al imaginilor sunt folosite tehnologiile Tru 4K Engine și Triple XD Engine, acestea asigurându-se că întotdeauna claritatea, contrastul și saturația sunt reglate la nivel optim. Ecranul este dotat și cu tehnologia Motion Eye Care care asigură redarea fluidă și clară a cadrelor în mișcare și beneficiază în același timp de un upscale 4K, îmbunătățind calitatea tuturor imaginilor, indiferent de sursa din care provin. Vei beneficia astfel de fotografii și videoclipuri de vacanță mai clare și pline de viață, filme mai interactive de pe stick etc.

Funcțiile 3D oferă poate cel mai bun randament de pe piață, rezultatele fiind spectaculoase. Imaginile sunt foarte detaliate, strălucitoare și își păstrează culorile și constrastul, având la rândul lor o calitate 4K. De asemenea, curbura ecranului evidențiază cu atât mai mult efectul de adâncime.

Funcțiile smart se prezintă cu o interfață îmbunătățită. Astfel, sistemul de operare webOS 2.0 este mai intuitiv și mai rapid decât era deja, experiența fiind una dintre cele mai avansate.  Ai la dispoziție o gamă largă de aplicații și jocuri și multiple posibilități de personalizare a paginilor și meniurilor și de sincronizare a conținutului cu cel de pe alte dispozitive smart. Procesorul quad-core își face foarte bine treaba.

Sistemul audio are o calitate superioară, fiind însă ceva mai slab decât în cazul altor modele din aceeași categorie de preț. Difuzoarele Harman Kardon asigură un sunet clar și bogat, lăsând însă loc de mai bine pe partea de volum, dar un soundbar este cel care va rezolva problema.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart, video composite și component, iar conexiunea la internet o vei putea stabili prin Wi-Fi sau rețea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran OLED curbat
  • imagini de calitate 4K atât în 2D, cât și în 3D
  • funcții smart cu interfață webOS 2.0
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.7

9.9

O alegere premium

Diagonală generoasă, ecran curbat, funcții Smart și rezoluție Ultra HD, asta aduce modelul LG 55EG960V, unul dintre televizoarele de top ale producătorului.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.