LG 55EA970V – televizorul OLED spectaculos

Ecranele OLED se numără printre tendințele high-end de piață, oferind o experiență cu adevărat impresionantă de vizualizare. Ecranele OLED au cristale lichide care nu au nevoie de iluminare, lumina fiind emisă de componente, în mod direct, la contactul cu energia electrică. Televizorul LG 55EA970V dispune de un astfel de ecran performant și oferă, în plus, o întreagă serie de funcții Smart. Prețul său este de aproximativ 18000 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul mare, dar acoperă tehnologiile superioare cu care a fost dotat televizorul.

Designul televizorului atrage atenția oricui, în primul rând datorită faptului că este curbat și destul de mare. Apoi, televizorul atrage atenția prin faptul că arată la fel ca o foaie de hârtie. Modelul este extrem de subțire și are dimensiunile spectaculoase de 1227 x 798.5 x 192 mm. Suportul este unul nemaiîntâlnit până acum, fiind transparent și oferind iluzia că ecranul plutește. Nu există dubiu în privința faptului că televizorul face pe oricine invidios. Designul curbat nu are doar un rol estetic, ci mai ales unul practic. Unghiul de vizualizare devine, astfel, extrem fără a distorsiona rata de contrast ori culorile. Calitatea imaginilor este aceeași, indiferent din ce punct de vedere privim.

Poze cu televizorul Smart 3D OLED LG 55EA970V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 139 de cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Datorită pixelilor luminați independent, și luminozitatea fiecăruia este tratată individual. Prin urmare, nuanțele de negru sunt mult mai intense, iar contrastul este unul impresionant.

Ecranul asigură, în același timp, o viteză de răspuns de peste o sută de ori mai mare decât în cazul televizoarelor LED. Imaginile sunt redate la fel ca în viața reală datorită faptului că beneficiază de timpi scurți de răspuns și de o frecvență bună a cadrelor.

Televizorul beneficiază și de tehnologia 3D, aducând experiența de cinematograf direct acasă. Modelul folosește ochelari 3D activi, fără efect de fluctuație și, prin urmare, fără dureri de cap. Ochelarii nu funcționează pe baterie și sunt foarte ușori.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby MS10 și DTS și are o putere de 20W. Sunetul este clar, bogat și puternic. În plus, utilizatorul are la dispoziție o sumedenie de funcții prin care să personalizeze sunetul. Una dintre acestea este funcția Smart Sound care ajustează setările de sunet în funcție de tipul de conținut vizionat. Datorită funcției Virtual Surround Plus, sunetul pare că vine din tavan și are aspect tridimensional. Televizorul beneficiază de player media integrat.

La nivelul funcțiilor Smart, LG 55EA970V oferă un procesor care să asigure conectarea la internet și interfața webOS. Meniul este unul foarte prietenos și fluid, utilizatorul având acces rapid la conținut. În LG Store sunt disponibile mii de aplicații și de jocuri, dar și conținut 3D și recomandări. Distracția nu a fost niciodată mai aproape!

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul oferă un pachet complet de port-uri: 4 port-uri HDMI, 2 USB și câte unul Scart, video composite și component. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau tehnologia wireless. Televizorul este dotat și cu un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Este important de știut faptul că, datorită profilului subțire al ecranului, televizorul necesită asistență profesională pentru instalare și mutarea în alt loc. LG oferă instalare gratuită pe bază de programare telefonică.

Păreri pro şi contra

Pro

  • foarte subțire,
  • Smart TV 3D,
  • OLED,
  • Full HD,
  • diagonală de 139 cm,
  • ecran curbat

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55EA970V este unul dintre modelele OLED de pe piață, ce oferă o experiență de vizualizare cu adevărat impresionantă asociată unui design spectaculos.

User Rating: 3.85 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.