LG 50LF652V – televizorul Full HD generos

LG își consolidează în 2015 renumele câștigat în anii anteriori pe piața televizoarelor smart, modelele noi aducând îmbunătățiri atât la nivelul designului, cât și la cel al imaginii sau funcțiilor integrate. LG 50LF652V este unul dintre modelele noi cu care LG încearcă să câștige utilizatori pe piața Full HD smart. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 3699 lei (verifică preț actualizat). Modelele din 2015 par să atragă prețuri mult mai mari față de cele anterioare, în timp ce upgrade-ul principal se întâlnește pe partea smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul reprezintă un avantaj important pentru LG în fața competiției, iar acest lucru se păstrează și în cazul de față, televizorul având finisaje metalice, un profil ultra slim și o ramă subțire. Suportul este ceva mai diferit față de seriile anterioare în care se întâlnea mai mult fixarea prin picioare laterale, acesta fiind unul plat și deloc înalt, lăsând imaginile să pară că plutesc. Dimensiunile televizorului sunt de 1127 x 660 x 54.5 mm, acesta fiind destul de mare și oferind o experiență aparte de vizionare.

Poze cu televizorul Smart

LG 50LF652V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 cm, iar imaginile Full HD sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Claritatea este îmbunătățită cu ajutorul funcției Active Noise Reduction care curăță granulația iar, de partea cealaltă, tehnologia Triple XD Engine ajustează culorile și contrastul pentru rezultate cât mai naturale. Ecranul poate reda și imagini 3D, pachetul fiind unul complet. Filmele 3D sunt redate la un nivel decent, care nici nu impresionează, dar nici nu dezamăgește. Adăugând în calcul și dimensiunile generoase, experiența de vizionare este una foarte atractivă.

Sistemul audio este de tip surround și are o putere de 20 W, sunetul fiind asigurat de tehnologia DTS Sound. Există, de asemenea, și un decodor Dolby Digital. Pentru cei care vor să conecteze un subwoofer sau un sistem audio extern LG, acest lucru se poate realiza fără cablu, prin intermediul Wireless Sound Sync și Optical Sound Sync.

Partea smart a fost îmbunătățită, așa că vei găsi un sistem webOS în versiunea 2.0, mult mai fluid și mai simplu de folosit decât era deja. Accesul la aplicații se face foarte rapid, iar trecerea din conținutul online în cel TV se face instant. Pentru a jongla între meniuri, aplicații și conținut, ai la dispoziție funcția Launcher care nu mai face necesară întoarcerea la Home Screen.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 port Scart și intrări component iar, în ceea ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili wireless sau prin cablu. este un televizor Full HD cu funcții smart și 3D care oferă o experiență completă de vizionare, fiind potrivit pentru întreaga familie. Indiferent de tipul conținutului, acesta se va vedea foarte bine pe ecranul generos. Modelul este potrivit pentru cei care își doresc un ecran de dimensiuni mai mari, o interfață prietenoasă și ușor de utilizat și funcții smart care să ruleze fluid.EPăreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran generos cu imagini de calitate
  • Design ultra slim
  • Interfața webOS 2.0

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.7
Conectivitate - 8.7

8.7

O alegere Smart

LG 50LF652V este un Smart TV ce face parte din generația nouă și are un raport calitate-preț excelent, având în vedere diagonala sa generoasă.

Vezi detalii
User Rating: 3.53 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.