LG 50LF580V – televizorul Full HD de serie 2015

2015 a început în forță pentru producătorii de televizoare, aceștia lansând serii noi, cu îmbunătățiri care să acopere cât mai multe dintre aspectele ce puteau fi reproșate la modelele anterioare. LG 50LF580V este unul dintre modelele lansate de LG în primul trimestru al anului, promițând o experiență nouă de utilizare. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizat). Dacă avem în vedere raportul dintre dimensiuni, calitatea imaginilor și experiența smart, prețul este unul bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizoarelor LG a fost întotdeauna apreciat, acesta remarcându-se în fața celorlalte prin profilul slim încă de la începuturi. Se pare însă că asiaticii au făcut un pas în plus cu noua serie, modelul de față fiind mult mai subțire și urcând standardele. Televizorul are dimensiunile de 1128 x 660 x 55.8 mm, raportul dintre diagonală și grosime fiind unul impresionant. În același timp, rama pare mult mai subțire, evidențiind ecranul. Suportul sub formă de picioare laterale a fost păstrat din seriile anterioare, iar carcasa este disponibilă într-o combinație de nuanțe de gri, având un aspect foarte elegant.

Poze cu televizorul Smart

LG 50LF580V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 126 de cm, fiind destul de mare, de altfel această dimensiune reprezentând pragul superior pentru multe dintre modelele Full HD actuale. Imaginile au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și sunt foarte echilibrate din punct de vedere cromatic. Tehnologia Triple XD Engine are în grijă menținerea unui aspect natural al culorilor, în timp ce contrastul este unul foarte bun. Claritatea este îmbunătățită prin intermediul funcției Active Noise Reduction care reduce granulația, iar claritatea și calitatea culorilor determină o experiență de vizionare foarte atractivă.

Sistemul audio are o putere de 20 W, aceasta fiind valoarea întâlnită la mai toate televizoarele, cu un sunet care este finisat prin intermediul tehnologiilor DTS Sound și Dolby Digital. Datorită difuzoarelor stereo surround, sunetul este distribuit omnidirecțional în cameră, lăsând impresia că te înconjoară. Există de asemenea numeroase posibilități de reglare a setărilor pentru sunet, astfel încât să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

Pentru a trece de la o aplicație la alta sau un meniu la altul ai la dispoziție funcția Launcher care nu mai necesită accesarea paginii Home. Pentru conectarea la alte dispozitive în vederea redării de conținut sau pentru a crește posibilitățile de divertisment, ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Este un televizor smart Full HD adaptat cerințelor pentru 2015, fiind mai rapid, mai prietenos și mai aspectuos decât modelele anterioare. LG este unul dintre numele grele de pe piața de televizoare smart, așa că alegerea ar avea în spate destule puncte de încredere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design ultra slim
  • Ecran generos
  • Imagini Full HD atractive
  • Experiență smart foarte fluidă

Contra:

  • nu are webOS

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.1
Conectivitate - 9.3

9.2

O alegere Smart

LG 50LF580V este un Smart TV, cu o diagonală generoasă de 126 cm, ce te va încânta prin imagini clare, vibrante și momente inedite de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Buna ziua,

    Sunteti siguri ca are WebOS 2.0? Din cate vad are NETCAST. Va rog sa verificati.

    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.