LG 49UH6107 – pentru o relaxare binemeritată

De-a lungul timpului, marii producători de televizoare s-au întrecut pe sine în încercarea – reușită, ce-i drept – de a ne oferi produse de calitate. Aproape că nu ne vine să credem că în urmă cu doar câțiva ani, magazinele erau pline cu televizoare imense, greoaie, cu tub, carcasă și rame care acopereau un sfert din ecran. Revenind în prezent, ne bucurăm de eleganța unui design stilat, de lipsa acelui tub care făcea ca televizorul să fie destul de anevoios de depozitat, chiar și pe o comodă TV. Ne bucurăm de imagini cât mai apropiate de realitate, de sunete clare și funcții inteligente care transformă un simplu TV într-un partener de nădejde în petrecerea unei zile perfecte în confortul locuinței. Un astfel de partener este și LG 49UH6107, pe care acum îl găsim în magazinele eMAG la prețul de aproximativ 1999 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare având în vedere diagonala generoasă și faptul că avem de-a face cu un model 4K.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului evoMAG.

Design elegant, cu finisaje de calitate

E adevărat că atunci când căutăm un televizor, unul dintre primele criterii de selecție este imaginea de calitate. Însă nu trebuie să ocolim aspectul exterior pentru că acesta este primul detaliu care ne răpește privirile. Modelul LG se bucură de un design elegant și modern, cu finisaje de calitate. Ramele care încadrează display-ul sunt delicate iar suportul de susținere pare destul de stabil astfel încât televizorul – care cântărește 12 kg – să poată fi așezat pe o comodă TV.

Pentru că acum se merge foarte mult pe minimizarea spațiului ocupat de mobilă, mulți preferă să amplaseze televizorul pe unul dintre pereții camerei. Modelul LG, cu diagonala de 123 cm își poate găsi locul într-un living elegant sau un dormitor modern și spațios și poate fi amplasat cu ușurință pe un suport TV de perete.

Poză cu LG 49UH6107

LG 49UH6107

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În spatele elegantelor rame negre, descoperim generosul ecran LED de 123 cm care suportă rezoluția 4K. Acesta poate deveni televizorul tău preferat, grație nu doar imaginilor de o înaltă calitate, ci și funcțiilor Smart care te-ajută să te bucuri de conținutul online dorit. Nici nu putea fi altfel având în vedere că vorbim despre un LG cu sistem de operare webOS 3.0!

Imagini vibrante și ultra clare, acompaniate de un sunet pe măsură

După o zi petrecută la birou, într-o agitație continuă, tot ce-ți dorești când ajungi acasă este să te relaxezi în fața televizorului urmărind un film bun, serialul preferat sau meciul echipei favorite. Așadar, ai pretenții la o imagine de o calitate superioară însoțită de un sunet pe măsură. LG 49UH6107 nu dezamăgește și vine echipat cu tehnologia HDR Pro care are rolul de a ajusta luminozitatea astfel încât detaliile de culoare să fie evidențiate și extrem de exacte pentru fiecare scenă în parte. Astfel conținutul redat va reproduce imagini vibrante și clare, așa cum îți și doreai.

Imagini în culori uimitoare, fără distorsiuni

O altă caracteristică de imagine, demnă de a fi menționată, este 3D Color Mapping. Mulțumită algoritmului 3D Gamut Mapping, culorile redate sunt apropiate de cele naturale. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile vor fi reduse la minimum.

LG 49UH6107 te va încânta cu imaginile sale uimitoare, la rezoluția de 3840*2160 pixeli, susținute și de caracteristici speciale de imagine precum PMI 1200, True Black, UHD Mastering Engine, HDR Effect, Dynamic Color Enhacer, Active Noise Reduction, Picture Mode, Aspect Ratio. Ce mai încolo și-ncoace, savurând imaginile de pe generosul display de 123 cm te vei simți în mijlocul acțiunii!

Pentru că experiența de vizualizare 4K necesită un sunet pe măsură, televizorul te răsfață cu experiență auditivă superioară, grație sistemului audio stereo cu o ieșire RMS de 2 x 10W și caracteristicilor superioare de sunet: ULTRA Surround – sau sunetul care te învăluie din toate direcțiile, Smart Sound Mode, Clear Voice III, Sound Mode, DTS, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync.  

Și la capitolul conectori stă destul de bine, fiind dotat cu Wi-Fi integrat, Slot CI+ în cazul în care vrei să te bucuri de canalele digitale, ieșire audio digitală, intrare USB, intrare component, minijack căști și 3 porturi HDMI. Nu văd ce altceva ți-ai mai putea dori.

LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cât mai plăcut și ușor de utilizat. Astfel, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te relaxezi în timp ce webOS creează cea mai accesibilă experiență TV.

Smart TV-ul LG este dotat cu sistemul de operare webOS 3.0 cu Multi View, Magic Zoom și alte caracteristici speciale precum Web Browser, Miracast, Quad Core, SimpLink, WiDi, Magic Mobile Connection. Funcția Multi View îți oferă posibilitatea de a afișa pe ecran, în mod Picture in Picture, două surse de imagine. Poți să urmărești un meci de fotbal sau o emisiune TV și, în paralel, să rulezi un film direct de pe un stick sau de pe laptop. Cât privește funcția Magic Zoom, aceasta poate fi activată prin telecomada Magic Remote (sau folosind aplicația webOS Magic Remote instalată pe smartphone). Fanii sporturilor adoră această funcție, deoarece pot vedea în detaliu fazele reluate, un gol, un offsaid, o tușă călcată, o trecere a liniei de finish, etc, mărind elementele care-i interesează.   

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • 4K
  • preț accesibil
  • Smart TV
  • diagonală generoasă

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.6

9.2

O alegere inspirată

LG 49UH6107 este un Smart TV LG din generația 2016, cu webOS 3.0, display de 123 cm 4K UHD, reprezintă o alegere potrivită dacă-ți dorești calitate la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.56 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.