LG 49UF8517 – televizorul 4K 3D

În momentul actual, piața televizoarelor 4K a ajuns într-un stadiu de echilibru, trecând de etapa în care fiecare producător promova dotări spectaculoase pentru 2015. Acest lucru e vizibil și la nivelul prețului, modelele având prețuri asemănătoare pentru categoriile de dimensiuni ale ecranelor. LG 49UF8517 este una dintre propunerile LG pentru modele 4K mid-range, care au ecrane ce depășesc pragul de 101 cm. Are un preț de aproximativ 7000 lei(verifică preț actualizat), depășind un buget mediu, dar meritându-și achiziția datorită pachetului complet de funcții oferite.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Față de modelele din seriile anterioare se observă că metalul ocupă un rol mai important în design. LG făcuse o treabă foarte bună pe partea aspectului exterior încă de la modelele de înainte, așa că acum își permite să facă mici modificări de efect. În cazul de față, televizorul are un profil ultra-slim împins spre extremă, având o grosime de doar 51.3 mm. Raportat la diagonala ecranului, aspectul este spectaculos, dimensiunile totale fiind de 1095.1 x 649.5 x 51.3 mm. Pentru a asigura echilibrul, suportul a fost dotat cu o parte mai stabilă în partea din față, care vine în completarea picioarelor laterale.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 49UF8517

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 123 de cm, fiind aproape de dimensiunile standard pentru redarea calității UHD. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli va fi astfel pusă mult mai bine în evidență decât în cazul modelelor mai ieftine, cu ecrane mai mici. Vei putea să observi toate detaliile oferite de tehnologiile avansate precum Micro Pixel Control, Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler sau Tru Black Control, acestea acoperind foarte bine cerințele ce țin de calitatea superioară a culorilor, contrastului și tonurilor de negru.

Ecranul beneficiază și de funcții 3D, oferind o experiență de vizionare completă, astfel că vei putea să urmărești filmele preferate dintr-o perspectivă mai interactivă, fiind plasat în mijlocul acțiunii. Culorile și contrastul își vor păstra calitatea, iar efectul de ghost va fi redus.

La nivel smart se remarcă upgrade-ul la interfața webOS 2.0, producătorul reușind să își păstreze poziția de lider în ceea ce privește calitatea experienței online. Meniul este cu atât mai intuitiv, iar aplicațiile sunt optimizate pentru a răspunde utilizării online pe televizor. La baza funcțiilor smart se află un procesor Quad Core performant, iar conexiunea la internet se poate stabili wireless sau prin cablu.

Televizorul are un sistem audio standard, având un sunet cu o putere de 20 W, care are în spate difuzoare Harman Kardon dotate cu tehnologiile DTS Sound și Dolby Digital.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, ceea ce înseamnă că vei putea astfel să redai pe ecranul mare al televizorului muzică, fotografii sau filme de pe stick-uri, smartphone, tabletă etc, cât să și rulezi conținut Blu-ray sau să te joci pe consola preferată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate 4K atractive
  • funcții smart cu interfață webOS 2.0
  • conectivitate bună

Contra:

  • sistemul audio este unul standard

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 9.3
Conectivitate - 9.5

9.3

O alegere Smart

LG 49UF8517 este un Smart TV, cu o rezoluție Ultra HD și o diagonala de 123 cm, ce îți asigură o experiență tridimensională destul de bună.

Vezi detalii
User Rating: 3.1 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.