LG 49UF7787 – televizorul 4K accesibil

LG 49UF7787 este un model UHD ce pare să se detașeze de situația actuală de pe piață. Astfel, pentru un model 4K de serie 2015 cu ecran mai mare de 100 cm, acesta are un preț destul de mic față de competiție. Mai exact costă aproximativ 4399 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte atractiv care transformă televizorul într-un best-buy.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

În ciuda prețului sub 4500 de lei, modelul are un design care duce mult cu gândul la cele din categoriile superioare. Producătorul a păstrat astfel același profil ultra slim, diferența de preț fiind vizibilă la nivelul inserțiilor metalice mai reduse. Rama rămâne la fel de subțire, punând foarte bine în evidență dimensiunile de 1104 x 645 x 56.7 mm. Sistemul de susținere îmbină picioarele laterale cu o zonă de sprijin în partea frontală, astfel încât echilibrul să fie unul bun.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 49UF7787

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Compromisul pe partea ce ține de dimensiunile ecranului este unul mai mic, acesta având o diagonală de 123 de cm, astfel încât te vei putea bucura mai mult de calitatea 4K, detaliile oferite fiind mult mai vizibile. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, așa că au o claritate foarte mare. Numărul de pixeli este de 4 ori mai mare decât în cazul calității Full HD, așa că trecerea este una semnificativă și vizibilă. Mai mult, tehnologia Resolution Upscaler 4K va aduce chiar și imaginile de calitate mai slabă la una apropiată de cea UHD. Există, de asemenea, tehnologii avansate pentru reglarea contrastului și redarea culorilor, cu toate că, spre deosebire de modelele superioare din serie, putem observa ceva mai multe scăpări.

Funcțiile smart au la bază un procesor Quad Core care asigură un multitasking foarte bun. Acesta susține eficient sistemul upgradat webOS 2.0, oferind o interfață mult mai intuitivă și mai rapidă față de cum era deja. Vei avea astfel acces la aplicații precum Full Web Browser, YouTube, Facebook, Twitter și o mulțime de jocuri. Datorită sistemului Wi-Fi integrat, nu va mai fi nevoie să cumperi separat un adaptor și te vei putea conecta foarte ușor la internet, fără cablu.

În mod surprinzător, sistemul audio are o putere de 35 W, fiind superior multor modele din clase superioare.  Sunetul are la bază tehnologiile DTS Sound și Dolby Digital și completează foarte bine experiența de vizionare, sistemul fiind dotat cu subwoofer și beneficiind de funcții speciale pentru creșterea clarității sunetului.

La nivelul conectorilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart și component. Interfața te va ajuta să partajezi ușor conținutul și să asociezi dispozitivele externe de care ai nevoie pentru a te bucura de un divertisment extins.

Modelul este potrivit pentru cei care își doresc să facă upgrade-ul la calitatea 4K și vor un ecran apropiat de cel standard pentru acest nivel de calitate, însoțit de funcții smart performante.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD de 123 cm
  • tehnologii performante de procesare a imaginii
  • funcții smart cu interfață webOS 2.0
  • sunet puternic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.3

Cu o diagonală generoasă

LG 49UF7787 este un televizor 4K foarte atractiv, disponibil la un preț care îl plasează foarte bine în fața competiției.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.