LG 49UF7727 – televizorul 4K mid-range

Pe o piață a televizoarelor 4K unde modelele entry-level cu ecrane de 100 cm par să predomine, apariția unor modele mid-range apare ca o gură de aer proaspăt. LG 49UF7727 este un astfel de televizor care oferă un raport bun calitate-preț, reușind în același timp să se apropie de nivelul optim de redare pentru imaginile UHD. Are un preț de aproximativ 5299 lei(verifică preț actualizat), un preț bun raportat la dotările oferite și situația actuală de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul are un design care respectă liniile fine și profilul ultra slim, devenite deja semnătură pentru modelele LG. Televizorul are dimensiunile de 1104 x 645 x 56.7 mm, reușind astfel să își facă simțită prezența în orice cameră de zi. În cazul în care vrei să îl fixezi pe perete, trebuie să știi că acesta folosește un sistem VESA 300 x 300.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 49UF7727

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 123 cm, fiind unul destul de generos, chiar dacă se poate dovedi ceva mai mic pentru a surprinde pe deplin calitatea 4K. Ca reper, calitatea 4K este percepută cel mai bine atunci când te afli la o distanță de cel puțin 3 m de ecran, ceea ce atrage nevoia unui ecran de cel puțin 140 de cm, în cazul de față experiența fiind, însă, una acceptabilă.  Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, iar pentru un plus de utilitate tehnologia Resolution Upscaler 4K aduce chiar și imaginile de calitate mai slabă la una apropiată de cea UHD.

Dacă în cazul clarității nu există dubiu, în privința culorilor și contrastului lucrurile stau binișor, putând să fi stat însă mai bine. Diferențele sunt vizibile însă doar pentru cunoscători sau cei care verifică cifrele pentru luminozitate, tonurile de negru și fidelitatea culorilor în programe speciale de calibrare. Odată folosite acestea, setările pot fi totodată reglate pentru a rezolva dezechilibrul, întrucât modelul oferă acces ușor la setări și posibilitatea reglării în detaliu a acestora.

Funcțiile smart sunt îmbunătățite considerabil față de seriile din 2014, sistemul webOS 2.0 fiind mult mai intuitiv și mai rapid decât era oricum deja. Din acest punct de vedere, televizorul are un avantaj în fața competiției pentru utilizatorii interesați de calitatea funcțiilor smart. Interfața este poate cea mai bine pusă la punct pentru utilizarea TV, aplicațiile și conținutul online fiind foarte cursive. Procesorul Quad Core își face astfel foarte bine treaba.

Sistemul audio are o putere de 35 W, sunetul redat fiind destul de puternic pentru a putea pune în valoare scenele de acțiune, de pe stadion sau muzica. Sistemul este dotat cu subwoofer, iar sunetul este procesat cu ajutorul tehnologiilor DTS Sound și Dolby Digital.

La partea conectorilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart și component, iar conexiunea la internet se poate stabili și wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD cu imagini de calitate
  • funcții smart upgradate
  • sunet puternic și bogat,
  • magic remote

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.4
Conectivitate - 8.9

9.1

O alegere Smart UHD

LG 49UF7727 este un televizor foarte atractiv pentru întreaga familie, oferind atât rezultate bune pentru vizionarea canalelor TV, cât și funcții smart performante și posibilități de conectare a dispozitivelor externe pentru creșterea posibilităților de divertisment.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.