LG 49UF695V – televizorul care pare să nu aibă ramă

Producătorii de televizoare 4K se întrec în lansarea de modele cu design elegant, care să devină cărți de vizită pentru fiecare brand în parte. LG este poate producătorul care mizează cel mai mult pe design, detașându-se de ceilalți atunci când vine vorba de grosimea televizoarelor. LG 49UF695V este unul dintre cele mai subțiri modele, având un raport surprinzător între grosimea profilului și dimensiunile ecranului. Având un preț de aproximativ 3999 lei(verifică preț actualizat), este un televizor 4K cu un design foarte elegant și atractiv, care pune în evidență ecranul performant. Imaginile redate de acesta au o calitate foarte mare, oferind o experiență de vizionare aparte. În plus, funcțiile smart rulează foarte fluid, așa că pachetul de funcții de divertisment este complet.

Designul este alcătuit din materiale de calitate premium, inserțiile metalice arătând foarte bine. Se remarcă în primul rând faptul că rama are doar câțiva mm, ecranul aproape părând că nu are deloc ramă. Modelul are dimensiunile de 1093 x 646 x 38.2 mm, având o grosime mai mică de 40 mm, profilul slim dus la extrem fiind posibil datorită iluminării edge-LED. În cazul în care vrei să fixezi modelul pe perete, acesta folosește un sistem VESA 400 x 400.

Poze cu televizorul UHD

LG 49UF695V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 123 cm, având dimensiuni decente, în timp ce claritatea 4K dată de rezoluția de 3840 x 2160 pixeli oferă o experiență de vizionare foarte atractivă. Vei putea observa astfel mult mai multe detalii, diferența față de Full HD fiind remarcabilă. Imaginile sunt procesate folosind tehnologiile Tru 4K Engine și Triple XD Engine, în vederea stabilirii unui echilibru bun între culoare, contrast, claritate, luminozitate etc.

Datorită tehnologiei Dynamic Color Enhancer culorile sunt foarte fidele, fiind bogate și acoperind un spectru tonal foarte larg. Setările de imagine pot fi reglate în detaliu în funcție de preferințe, iar calibrarea este ușor de realizat. Imaginile în mișcare sunt redate foarte fluid folosind funcția Motion Eye Care şi, în plus, prin tehnologia Resolution Upscaler 4K, toate imaginile, indiferent de calitate, sunt aduse la un nivel apropiat de UHD. Acest lucru se dovedește cu atât mai util cu cât conținutul 4K nativ este destul de greu de obținut. Modelul de față beneficiază suplimentar de o promoție prin care primești acces gratuit timp de 3 luni la cel mai mare catalog de conținut 4K disponibil pe piață.

Sistemul audio are o putere de 20 W și este unul standard, sunetul fiind procesat cu ajutorul tehnologiilor DTS Sound și Dolby Digital.

La nivelul funcțiilor smart se remarcă prezența sistemului webOS 2.0, acesta aducând o interfață cu atât mai rapidă decât era deja. Conținutul este plasat intuitiv și este foarte ușor de găsit, iar navigarea printre meniuri este foarte lină. Procesorul Quad Core integrat susține rularea aplicațiilor fără lag, iar probabil că cel mai atractiv lucru este că vei putea urmări conținutul online preferat fără a mai avea nevoie de alt dispozitiv.

La partea conectorilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart, video composite și component, în timp ce conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K dotat cu tehnologii avansate de procesare
  • funcții smart cu interfață webOS 2.0
  • conectivitate bună
  • design ultra slim

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.3
Conectivitate - 8.7

9.1

O alegere UHD

LG 49UF695V este un televizor elegant, cu o diagonală destul de mare, ce are o rezoluție Ultra HD, dar și un preț destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.