LG 49UF6907 – O experienţă unică în locuinţa ta

Indiferent unde locuieşti sau ocupaţia pe care o ai, există momente în care doreşti să te bucuri de liniştea şi confortul locuinţei tale, atât singur, cât şi alături de familie sau prieteni. Pentru acest lucru vei avea, cu siguranţă, nevoie de unele produse electronice şi electrocasnice moderne şi performante, în general precum Smart Tv-urile, iar în mod particular de un produs precum LG 49UF6907. Analizând şi cântărind toate aceste detalii, rămâne la latitudinea fiecărei persoane dacă acest produs corespunde sau nu nevoilor sale în materie de produse TV performante. Iar în ceea ce priveşte preţul de aproximativ 4999 lei(verifică preț actualizat) la care îl poţi achiziţiona, acesta depinde la fel de concluzia la care vei ajunge după ce analizezi toate funcţiile de care dispune.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Cu un design elegant, acest Smart Tv se încadrează perfect în locuinţa ta şi îi oferă un aspect de modernitate dar, mai ales, îţi oferă o experienţă unică atât în materie de video cât şi de audio. Ca şi dimensiune, acesta se încadrează perfect în designul locuinţei sau camerei în care doreşti să îl montezi, întrucât este un produs ultra-slim cu un ecran generos de 123 cm înconjurat de o ramă foarte subţire. În privinţa dimensiunilor de gabarit, televizorul are 110.3 x 65 x 5.87 cm fără stand şi o dimensiune de 110.3 x 69.8 x 18.8 cm cu stand. Privit din partea din spate, se poate observa legătura dintre aspect şi performanţă care este dată de prezenţa unor porturi ce permit conectarea televizorului cu unele console sau device-uri externe. Aceste porturi se materializează printr-o intrare USB 2.0, o intrare Scart, două porturi HDMI, dar şi un port USB 3.0 ce îţi garantează o viteză de transfer sau de rulare mult mai bună a informaţiilor de pe suportul de memorie externă. De asemenea, modelul mai dispune şi de o placă Wi-Fi integrată, cu ajutorul careia te poţi conecta la internet bucurându-te de funcţiile Smart ale aparatului.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 49UF6907

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Intrând în amănunt, în ceea ce priveşte funcţionarea, găsim foarte multe caracteristici şi funcţii care recomandă acest produs. Principala caracteristică este dată de prezenţa tehnologiei 4K, o tehnologie ce oferă imagini de o calitate net superioară celei Full HD, iar dacă îţi faci griji cu privire la lipsa unui furnizor de cablu sau de semnal în aceste condiţii de rezoluţie, nu trebuie să renunţi.

Prezenţa funcţiilor şi tehnologiei True 4K Engine şi Triple XD Engine îţi va transforma imaginile afişate pe ecranul cu o rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli şi un aspect 16:9 în unele apropiate acestei rezoluţii. Întrucât nu doar rezoluţia contează, ci şi viteza şi modalitatea de redare a imaginilor sau succesiunilor acestora, acest Smart Tv îţi aduce o viteză de redare de până la 60 de cadre pe secundă.

Dacă vrei să urmăreşti un film sau un fişier video de pe un suport de memorie extern, poţi să faci acest lucru şi datorită player-ului multimedia integrat. Iar dacă vrei să urmăreşti filmul sau chiar şi un meci de fotbal alături de prieteni, poţi opta pentru acest lucru şi poţi să te bucuri de culorile vii ale stadionului dar şi de sunetul produs, astfel încât să pară că eşti la faţa locului. Experienţa audio deosebită se datorează prezenţei unui sistem audio 2 x 10 W ce prezintă caracteristicile Dolby Digital, Virtual Surround Plus sau Clear Voice II.

În cazul în care doreşti să împarţi cu ceilalţi ceea ce munceşti pe laptop sau tabletă, sau dacă vrei să repeţi o prezentare ce o ai de făcut pentru serviciu, cu ajutorul funcţiei Miracast transferi datele pe ecranul televizorului în timp real.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • tehnologie modernă şi o rezoluţie de ultimă generaţie 4K
  • numeroasele funcţii şi caracteristici prezente
  • dimensiunea ultraslim

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.2
Conectivitate - 9.3

9.2

O alegere Smart UHD

LG 49UF6907 este modelul potrivit pentru un living cu o suprafață generoasă, ce te va delecta cu imagini Ultra HD, dar și cu funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.