LG 49UF6807 – un Smart TV Ultra HD cu diagonala de cm

LG 49UF6807 este un televizor Ultra HD, cu o diagonală imensă, pe care îl poți achiziționa la un preț avantajos. Îl vei găsi pe rafturile magazinelor la un preț de aproximativ 3999 lei(verifică preț actualizat), și te asigur că își merită fiecare bănuț.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul face parte din generația lansată în 2015 de producător, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Este un TV Ultra Slim, cu o ramă foarte subțire și un panou foarte îngust. Suportul său este unul destul de finuț, format din două picioare, detașabile, astfel că dacă îți dorești să montezi televizorul pe un suport TV de perete, nu îți va fi greu deloc. În felul acesta vei putea integra televizorul în decorul locuinței tale cu ușurință. Dimensiunile televizorului, ajung la 1103 x 650 x 58.7 mm și cântărește 13,1 kg, fără suport.

Poze cu LG 49UF6807

LG 49UF6807

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește partea tehnică, modelul LG este un Smart TV, cu o diagonală de 124 cm, ce îți asigură o rezoluție Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli. Rezoluția 4K, este de de 4 ori mai mare decât cea Full HD, oferind utilizatorului o imagine perfectă, clară, detaliată, cu un contrast bun. Calitatea imaginii impecabile, este susținută de o serie bogată de caracteristici. De acum meciurile vor căpăta o altă valoare, iar filmele vor fi mult mai intense.

La capitolul sonorizare, televizorul beneficiază de o ieșire de 20W, suficient încât să te bucuri de cele mai interesante momente de relaxare. Caracteristica Ultra Surround asigură o experiență de vizualizare bogată și totodată interesantă.

Sistemul de operare folosit este webOS 2.0, ce face ca utilizarea modelului să fie mult mai plăcută și mai ușoară. Comutarea între aplicații este simplă, astfel că nu îți va fi greu să navighezi  printre sursele de divertisment ale televizorului.

Bineînțeles că dispune și de un tuner digitat, care are avantajul de a te scăpa de receiverul inestetic, oferit de compania de furnizare servicii tv. Practic, nu mai ai nevoie de un abonament digital pentru a putea urmări canalele HD.

Conectivitatea este asigurată de o variată gamă de conectori: un port USB 2.0, o intrare component, o intrare SCART, 2 porturi HDMI și Wi-Fi integrat(nu mai ai nevoie de adaptor pentru conexiunea wireless).

Modelul vine cu o telecomandă Magic Remote, ce te ajută să ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment. Telecomanda o vei folosi la fel de ușor precum un mouse. Este o telecomandă Smart, ce îți facilitează trecerea dintr-o aplicație într-alta. Telecomanda dispune și de comandă vocală, așa că poți căuta rețete sau alte informații pe google sau youtube.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim,
  • UHD,
  • Smart TV,
  • Magic Remote

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Imagine - 9.5
Conectivitate - 9.7

9.5

O alegere premium

LG 49UF6807 este un Smart TV, cu o rezoluție Ultra HD. Diagonala sa ajunge la 124 cm, si face ca televizorul să fie potrivit pentru o încăpere cu o suprafață destul de generoasă.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.