LG 49UF675V – televizorul UHD entry-level

Televizoarele UHD devin din ce în ce mai populare pe piață, la acest lucru contribuind mai ales modelele la preț redus. LG 49UF675V de la LG este unul dintre modelele UHD cu un preț de aproximativ 4499 lei (verifică preț actualizat), reprezentând astfel calea accesibilă spre upgrade-ul de calitate a imaginii. Sunetul este și el de calitate superioară, așa că experiența este una completă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul televizorului este cu siguranță unul din punctele sale forte, acesta fiind unul premium la care se remarcă, în primul rând, profilul ultra slim. Televizorul este cu adevărat subțire, având o grosime de doar 56.7 mm care, raportată la dimensiunile totale, indică un aspect cu adevărat spectaculos. Modelul ar ocupa astfel un loc bun în orice top al televizoarelor slim, mai ales că dimensiunile sale sunt de 1104 x 645 x 56.7 mm. Rama este foarte subțire, lăsând imaginile să pară că plutesc în cameră. La acest lucru contribuie, însă, și suportul de tip picior-schelet. Carcasa este neagră, aspectul fiind unul foarte elegant.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 49UF675V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 124 de cm, fiind unul mic dacă ne gândim la seriile UHD din categoriile superioare, dar având totuși un randament bun raportat la dimensiunile standard pentru modelele Full HD sau HD. Ecranul foarte subțire este de tip IPS, acest lucru atrăgând unghiuri de vizualizare largi. În ceea ce priveşte imaginile, acestea sunt redate la o calitate de 4 ori mai mare decât cea Full HD, rezoluția fiind astfel de 3840 x 2160 pixeli. Ecranul beneficiază de Upscalling 4K și procesare Quad-Core, imaginile fiind aduse la o calitate ridicată chiar și atunci când nu provin din surse 4K. Acestea sunt mult mai clare decât te-ai obișnuit, iar culorile și contrastul sunt spectaculoase.

Opțiunile de calibrare sunt numeroase, așa că vei putea regla setările pentru a beneficia de o imagine cât mai fidelă realității. Pentru redarea detaliată a imaginilor în mișcare este disponibilă tehnologia Motion Clarity Index, aceasta reducând considerabil blur-ul din cadrele din filmele de acțiune sau emisiunile sportive. Îmbinând claritatea cu calitatea culorilor și redarea la scară mare, ecranul îndeplinește toate cerințele unei experiențe de vizionare de cinema.

Întrucât experiența de vizionare nu e completă fără un sunet de calitate, modelul a fost dotat cu difuzoare îmbunătățite care asigură un sunet cu o putere de 20 W. Efectul Virtual Surround face sunetul să pară că se împrăștie în întreaga cameră, existând totodată 6 moduri de sunet, utile pentru personalizarea acestuia în funcție de diferite activități desfășurate (ex. Cinema, Music, Sport etc).

În momentul actual, televizoarele reprezintă adevărate baze pentru divertisment, fiind asociate cu dispozitive externe pentru redarea de conținut și adaptându-se mobilității. Modelul de față nu strălucește la partea conectorilor, dar oferă însă minimul necesar. Există astfel 2 port-uri HDMI, 1 port USB și câte o intrare Scart, video composite și component. În felul acesta, vei putea să folosești televizorul pentru gaming la PC sau console, redarea de conținut direct de pe stick-uri, tablete sau smartphone-uri etc. Există, în același timp, un tuner digital DVB-T2/C/S2 pentru redarea programelor digitale fără un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Design ultra slim
  • Ecran 4K cu funcții avansate de redare și procesare a imaginii
  • Diagonală generoasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.2

9.2

O alegere Smart UHD

LG 49UF675V este un Smart TV cu o rezoluție UHD și o diagonală generoasă, pe care îl vei putea achiziționa la un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.