LG 49UF671V – televizorul UHD accesibil

LG 49UF671V este un televizor UHD non-smart ideal pentru cei care țin la calitatea imaginii și nu au nevoie de funcțiile smart. Acest lucru determină posibilitatea achiziției unui televizor UHD cu ecran mai mare la un preț mai bun. Are un preț de aproximativ 4500 lei(verifică preț actualizat), destul de rezonabil având în vedere că vorbim de o diagonală de 123 cm și de o rzoluție 4K.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul poartă designul standard LG pentru ultima perioadă, având un profil ultra-slim, o ramă foarte subțire și un sistem de fixare prin picioare laterale. Dimensiunile de 1104 x 645 x 56.7 mm fac televizorul ușor de remarcat în orice cameră.

Poze cu televizorul UHD

LG 49UF671V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 123 cm, fiind cu o idee mai mic decât dimensiunile optime pentru redarea 4K nativă, iar imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind de 4 ori mai clare decât în cazul Full HD, lucru care se va observa din prima. Claritatea superioară este susținută și prin intermediul tehnologiei Resolution Upscaler 4K, aceasta aducând chiar și imaginile de calitate mai slabă la una apropiată de cea UHD. Vei putea urmări fotografiile și videoclipurile din vacanță sau filmele preferate de pe DVD la o calitate foarte bună. Upscalling-ul se face fără a produce distorsiuni la nivelul culorilor sau profunzimii, iar la acest lucru contribuie și tehnologia Active Noise Reduction.

În ceea ce privește redarea culorilor și a contrastului, aici lucrurile sunt pe măsura categoriei în care se încadrează ecranul, respectiv cea entry-level. Prin urmare, fidelitatea culorilor nu are nativ un rezultat foarte bun, fiind necesară calibrarea, însă sunt disponibile destul de multe opțiuni de reglare în detaliu a luminozității, culorilor, contrastului etc. Pentru cei mai puțin interesați de acest aspect, culorile LG au totuși un nivel de strălucire bun, care le face să se diferențieze în fața altora. Tehnologia Triple XD Engine procesează imaginile astfel încât să mențină un echilibru bun între claritate și calitatea culorilor și a contrastului.

Lipsa funcțiilor smart nu va fi probabil resimțită, cu atât mai mult cu cât, de cele mai multe ori, există deja cel puțin un dispozitiv conectat la internet în fiecare casă, de multe ori chiar și câte unul pentru fiecare cameră.

Sistemul audio are o putere de 20 W, fiind unul standard, iar sunetul este asigurat de tehnologiile DTS Studio Sound și Dolby Digital, având o calitate foarte bună.

La partea conectorilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 port de rețea și intrări Scart și component, putând conecta orice dispozitiv extern, de la playere video până la sisteme audio, console de joc sau PC-uri, cu mențiunea că s-a putea să întâmpini ceva probleme la conectarea concomitentă a mai multora din cauza numărului redus de port-uri HDMI. În ceea ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili și wireless.

Acesta este un televizor UHD non-smart care oferă rezultate bune pe partea de imagine. Deși dezamăgește ușor la nivelul conectivității, televizorul are per ansamblu o calitate foarte bună pentru prețul său.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD,
  • diagonala de 123 cm,
  • design plăcut

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.6
Conectivitate - 8.5

9.2

O alegere UHD

LG 49UF671V este un televizor, cu o diagonală generoasă, ce se potrivește celor ce sunt interesați mai degrabă de o rezoluție UHD și nu de funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.