LG 49UB850V – televizorul Ultra HD de 124 cm

Dacă îți dorești să experimentezi un nou nivel de calitate a imaginii și să fii la curent, în același timp, cu tot ce se întâmplă în online, televizorul LG 49UB850V s-ar putea să fie pe placul tău. Modelul face parte din gama UHD pe 2014 a producătorului coreean și este la curent cu cele mai noi tendințe în materie de calitate a imaginii și nu numai. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4450 lei (verifică preț actualizat). Dacă avem în vedere faptul că avem de-a face cu un model UHD cu numeroase tehnologii performante pentru fiecare nivel al experienței de vizionare, prețul este unul foarte bun. Bineînțeles, dimensiunile ecranului sunt discutabile, dar dacă acesta ar fi fost mai mare și prețul ar fi crescut considerabil. Este de apreciat faptul că modelul oferă tehnologie UHD la unul dintre cele mai accesibile prețuri.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este perfect plat, lăsând impresia că ne aflăm în fața unei tablete uriașe. Ecranul ocupă centrul atenției, atenția asupra lui nefiind distrasă de niciun element. Uită tot ce ai văzut până acum referitor la rame subțiri, întrucât poți considera că aceasta de față nici nu există. Ecranul pare că este înconjurat de un fir metalic. În continuarea acestei linii, suportul este și el metalic, asigurând o stabilitate ridicată. Dimensiunile televizorului sunt de 1093 x 646 x 38.2 mm.

Poze cu televizorul Ultra HD LG 49UB850V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 124 de cm și o rezoluție spectaculoasă de 3840 x 2160 pixeli. Chiar dacă ecranul este mic față de media celor UHD, imaginea este ireproșabilă. Rezoluția 4k este de patru ori mai mare decât cea Full HD, aducând expreia “clar precum cristalul” la viață. Ecranul are 8,3 milioane de pixeli, fiecare părticică din imagine având o calitate incredibilă. Este de remarcat tehnologia IPS 4k care asigură o precizie de nivel înalt, comparabilă cu cea folosită de profesioniști din domeniul medical.

Culorile și contrastul ating cote impresionante, la gradul de realism contribuind și tehnologia True 4K Engine. În plus, tehnologia permite procesarea imaginilor de calitate inferioară și redarea lor la un nivel apropiat celui UHD. Datorită formatului 4K 60P HEVC ecranul poate reda până la 60 de cadre pe secundă, mișcarea apărând fluidă și fără pic de efect de sacadare.

Calitatea 4k a fost păstrată și la nivelul funcțiilor 3D, imaginile având efecte spectaculoase. LG 49UB850V vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio are o putere de 20W, iar sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Sunetul este ultra real, efectul fiind datorat sistemului de difuzoare pe mai multe canale. Este de remarcat faptul că televizorul acceptă chiar și codec-uri audio și video.

La nivelul funcțiilor smart se remarcă interfața webOS extrem de fluidă. Vei avea, astfel, acces rapid la filme și seriale online, aplicații, rețele de socializare etc.

Pentru controlul televizorului este folosită o telecomandă cu funcții avansate numită Magic Remote. Aceasta permite controlul prin pointer, rotiță și chiar și prin comenzi vocale.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • Ultra HD,
  • 124 cm,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 49UB850V este un Smart TV 3D, cu o rezoluție Ultra HD, ce cu siguranță va fi chiar și pe placul celor mai pretențioși utilizatori.

User Rating: 3.93 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.