LG 49UB830V – televizorul cu rezoluție 4k

Modelul LG 49UB830V este unul care atrage în primul rând prin faptul că are o calitate Ultra HD. Faptul că modelul nu este curbat îi scade din spectaculozitatea designului, dar îi oferă în schimb un preț mai bun față de modelele curbate. Prețul său este de aproximativ 4800 lei (verifică preț actualizat). Oferind o imagine UHD impecabilă căreia îi asociază funcții Smart și 3D la nivel înalt, televizorul este unul dintre cele mai performante. Din păcate punctul în minus principal este ecranul destul de mic chiar și după standarde Full HD, dar acest lucru nu ar trebui să opreasă un utilizator în căutare de imagini spectaculoase.

Designul televizorului are un aspect perfect plat, părând că ne aflăm în fața unei coli uriașe de hârtie. Acest aspect este susținut și de faptul că rama nu există decât la un nivel minimal, protejând cu un strat exterior ecranul. Televizorul este extrem de subțire, având în același timp o stabilitate ridicată oferită de cele două picioare metalice plasate lateral. Dimensiunile televizorului sunt de 1093 x 646 x 38.2 mm.

Poze cu televizorul Ultra HD LG 49UB830V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 124 de cm și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Avem de-a face cu unul dintre cele mai mici ecrane UHD de pe piață, dar calitatea imaginilor este cu adevărat impresionantă. Rezoluția 4K este de patru ori mai mare decât cea Full HD, fiind în momentul de față cea mai performantă de pe piață. Ecranul are nu mai puțin de 8,3 milioane de pixeli, redând detalii dintre cele mai mici. Ecranul este dotat cu tehnologie IPS 4k care îi asigură calitatea culorilor și a contrastului, iar tehnologia True 4K Engine contribuie la creșterea gradului de realism prin redarea la un alt nivel chiar și a imaginilor în mișcare.

Prin formatul 4K 60P HEVC, ecranul oferă imagini cu până la 60 de cadre pe secundă. În plus, tehnologia oferă posibilitate convertirii imaginilor de calitate mai slabă la un nivel apropiat de UHD. Tehnologia 3D are și ea calitate 4K, efectele fiind spectaculoase, iar imaginile clare ca picăturile de apă. Utilizatorul se va vedea înconjurat de acțiune și de personajele care ies din ecran. Televizorul oferă 2 perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio are o putere de doar 20W, dar sunetul este unul de calitate, fiind clar și bogat.  Acesta este asigurat de tehnologiile DTS și Dolby Digital. Televizorul acceptă codec-uri pentru a putea recunoaște un spectru mai larg de formate audio și video. Prin intermediul funcției Virtual Surround Plus sunetul are și el aspect tridimensional.

Privind funcțiile Smart, televizorul oferă utilizatorului posibilitatea vizionării de filme și emisiuni online, rularea de aplicații, accesul la rețelele de socializare și multe altele. Prin parteneriate cu cei mai buni furnizori de conținut sunt oferite mii de aplicații în magazinul online.

LG 49UB830V rămâne atractiv și la nivelul conectivității, beneficiind de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin wi-fi sau cablu. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • diagonală de 124 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 49UB830V este un Smart TV cu o rezoluție Ultra HD, ce îți aduce în locuință o serie de aplicații interesante, cu un design modern și elegant.

User Rating: 2.41 ( 6 votes)

3 comentarii

  1. Ce puteti spune despre input lag, poate fi folosit pt jocuri (pc sau consola)?

  2. Da, ai dreptate Cristi, televizorul nu are webos. Mulțumesc pentru atenționare. S-a făcut deja modificarea. O zi bună!

  3. 49UB830V nu are webos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.