LG 49LH615V – un TV pentru living

Canicula și-a intrat în drepturi și ne sâcâie de câteva zile-ncoace. Momentele preferate din zi au devenit cele în care ne retragem în liniștea locuinței, ne regăsim buna dispoziție în canapeaua comodă și ne uităm la TV. Satisfacția maximă este atunci când televizorul din dotare este unul performant, așa cum se laudă a fi modelul LG 49LH615V. Costuri? Dacă temperatura a crescut, ei bine, prețul acestui TV se pare că a intrat la apă, la eMAG îl găsești la aproximativ 1999 lei în loc de 2749 lei(verifică preț actualizat). Un preț foarte corect, am putea spune, mai ales că avem în față un Smart TV de calitate.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Ce-l face atât de special? Să începem cu exteriorul!

De fiecare când ne uităm la design-ul unui televizor, trebuie să observăm ce-l diferențiază de alte modele. Pentru că trăim într-o perioadă în care atât tehnologia cât și aspectul produselor evoluează constant, nici cei de la LG nu s-au lăsat mai prejos și au creat, pentru modelul LG, un super design modern, extrem de atractiv, ceea ce-l integrează perfect în livingurile cu o suprafață generoasă.

Poză cu LG 49LH615V

LG 49LH615V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un Smart TV de tip LED, cu diagonala de 123 cm, aspect imagine 16:9, rezoluție Full HD 1920 x 1080, cu funcția de monitor și sistemul de operare webOS 3.0. Ecranul LED este responsabil pentru imagini foarte clare, un contrast de-un negru intens și nuanțe cât mai apropiate de cele din realitate. Preferi să-l montezi pe unul dintre pereții livingului? În acest sens, standul VESA îți va fi de folos.

Dimensiunile fără stand sunt de 1107 x 645 x 79,4 mm, în vreme ce greutatea este de doar 12,10 kg, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor să îl montezi.

Contrast – imagine clară – culori vii

Triple XD Engine&True Black – sună un pic a marketing, însă mulțumită acestei tehnologii avansate, ne putem bucura de cele mai intense culori, de contrast și claritate, cu alte cuvinte ne vom lăsa privirile răsfățate de imagini desprinse din realitate.

Se-aude bine, bine!

În cazul acestui TV de la LG putem afirma că sonorizarea nu ridică nicio problemă, ba chiar unii dintre cei care deja se bucură de beneficiile modelului 49LH615V afirmă că este excelentă! Televizorul este dotat cu difuzoare de 20 W (2×10 W) și, în plus, tehnologia Virtual Surround Plus este și ea prezentă pentru a-ți oferi o experiență superioară când vine vorba de sunet. Și da, este cât se poate de real: un sunet de calitate este un mare plus pentru o experiență vizuală de neuitat!

Televizorul posedă și funcția Clear Voice III cu ajutorul căreia vocile actorilor din filme și emisiuni TV sunt recunoscute, iar volumul lor este mărit, astfel încât să fie distinse mai bine de sunetul de fundal. Cu aceste caracteristici de top, la care se adaugă și DTS, putem spune că modelul LG ne oferă un sunet apropiat de cel din sălile de cinema: pronunțat, clar, precis.

Recepție/transmisie și conectori

Transmisia și recepția posturilor TV este favorizată de DVB-C, DVB-T2, DVB-S2 și de antenă. Are conexiune directă la rețea prin LAN și Wireless dar și prin cele două porturi de intrare USB, 3 porturi HDMI, slot pentru card PCMCIA. De asemenea, mai are o ieșire audio digitală, un port pentru căști și unul pentru alte componente.

Este dotat cu sistemul de operare webOS 3.0 ce creează cea mai accesibilă experiență TV. Așadar, ai acces la aplicații și conținut online, ești cu ochii pe rețelele de socializare pentru a nu pierde nicio noutate și poți reda conținutul de pe alte dispozitive mobile.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • Smart TV
  • diagonală de 123 cm

Contra:

  • nu este 4K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.8

8.5

O alegere inspirată

LG 49LH615V este un Smart TV, cu rezoluție Full HD și o diagonală generoasă, ce îl face potrivit pentru living.

Vezi în magazin
User Rating: 2.21 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.