LG 49LF630 – o fereastră către viitor

O locuinţă modernă presupune un aspect modern de la intrare până în ultimul colţ al său, presupune o mobilă elegantă, o aparatură electrocasnică de ultimă generaţie dar, mai ales, un televizor performant. Având în vedere tendinţele de evoluţie a formatelor programelor TV, dar şi a device-urilor, existenţa unui televizor Full HD, precum modelul LG 49LF630, este absolut necesară. În ceea ce priveşte decizia de achiziţie, aceasta trebuie luată după ce se analizează în amănunt fiecare funcţie, fiecare caracteristică şi se compară cu ale unor produse similare. Având în vedere că are un preţ de aproximativ 3299 lei(verifică preț actualizat), putem spune că raportul este unul destul de bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Cu un design modern, o dimensiune de 110.6 x 69.7 x 22 cm şi o diagonală a ecranului de 123 cm, care oferă imagini la o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, acest televizor se încadrează perfect în orice sufragerie şi se camuflează perfect în designul său. Întrucât vorbim despre un Smart TV, designul acesta este completat de prezenţa unei plăci Wi-Fi integrate (pentru o conectare uşoară la internet) şi a unei mufe RJ45 dar şi a unor porturi ce permit interconectarea sa cu anumite gadgeturi sau console. Printre aceste porturi la care avem acces în partea din spate găsim un Slot CI+, trei porturi USB 2.0, o intrare Scart, dar şi trei porturi HDMI ce garantează o viteză de transfer şi de rulare a conţinutului de pe suporturi externe mult mai bune.

Poze cu televizorul Smart

LG 49LF630

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având în vedere atât aspectul cât şi funcţionarea, trebuie menţionată prezenţa unor caracteristici superioare ale imaginii precum Natural Color sau Dynamic Color Enhancer care îţi vor aduce o calitate destul de apropiată de cea naturală. Tot experienţa vizuală este influenţată de prezenţa tehnologiei Real Cinema 24p şi de existenţa unui player multimedia integrat, aceste lucruri permiţându-ţi să te bucuri de vizionarea unui film, de pe un suport extern de memorie, în condiţii foarte bune alături de familie sau prieteni.

Având o diagonală destul de generoasă, dar şi caracteristici audio foarte bune, acest Smart TV Full HD este soluţia ideală în cazul în care nu ai mai prins bilete la meci sau vremea a fost nefavorabilă. Existenţa unui sistem audio Dolby Digital cu o caracteristică Virtual Surround Plus ce măreşte câmpul acustic şi o ieşire de sunet de 2 x 10 W va face ca atmosfera de pe stadion să se transpună în sufrageria ta.

Dacă te-ai săturat de schimbarea continuă a surselor de divertisment, trebuie să ştii că poţi selecta sursa dorită fără a mai avea nevoie să te întorci de fiecare dată la meniul de bază, întrucât dispune de meniul Launcher. Prezenţa funcţiei Magic Remote Control îţi permite, de asemenea, să ai un control mai bun şi să utilizezi telecomanda Magic Remote precum un mouse al calculatorului.

În cazul în care doreşti să împarţi cu ceilalţi un filmuleţ amuzant pe care tocmai l-ai găsit pe internet sau dacă vrei să revezi unele prezentări sau documente pentru serviciu, poţi folosi funcţia Miracast al Smart TV-ului tău. Datorită acestei funcţii, transferul şi afişarea datelor de pe telefon, tabletă sau laptop se va face în timp real şi vei putea să te bucuri sau să împărţi tot ce doreşti cu ceilalţi.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • prezenţa tehnologiei Smart TV
  • prezenţa numeroaselor funcţii şi caracteristici noi
  • finisajul şi aspectul deosebit şi elegant

Contra:

  • telecomanda Magic Remote nu este inclusă în pachet

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 9
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

LG 49LF630 este un Smart TV cu o diagonală destul de generoasă, pentru care vei plăti un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.