LG 47LN613S – un Smart TV cu o diagonală impresionantă

Te pregătești să îți achiziționezi un nou televizor, dar încă nu te-ai decis asupra unui model? Noi îți propunem astăzi să îți apleci puțin atenția spre televizorul LG 47LN613S, ce poate fi găsit zilele acestea la prețul de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), un preț acceptabil dacă ne raportăm la design și totodată la specificațiile sale.

Din punct de vedere al aspectului, LG 47LN613S se prezintă într-un mod elegant, construit cu mult bun gust. Nota discordantă o face nuanța argintie a ramei și a piciorului pe care se sprijină. Mai mult de atât vorbim de o ramă incredibil de subțire și un picior cu o formă interesantă, ce cu siguranță se va încadra într-un living mare, dându-i un aer modern. Bineînțeles că puteți opta pentru a-l monta pe perete , cu siguranță se va vedea foarte bine și în cazul acesta.

Poze cu televizorul LG 47LN613S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design producătorul impresionează cu acest televizor, ei bine nici în ceea ce privește partea tehnică nu stă mai rău. LG 47LN613S este un Smart TV ce aparține gamei lansată de producător în 2013, prin urmare vă puteți aștepta să încorporeze cele mai noi funcții.

Filmele sau meciurile vor crea de acum înainte adevărate momente de relaxare, și spun asta datorită diagonalei generoase de 119 cm, dar și pentru faptul că veți bucura de imagini Full HD, de o claritate uimitoare. Caracteristicile de imagine: MCI 200, Triple XD Engine, 24p Real Cinema, Picture Wizard II și Upscaler & Resolution Color Gradation contribuie la naturalețea și claritatea imaginilor, astfel că vă veți bucura de un contrast bun, dar și de culori vii și plăcute.

În ceea ce privește partea audio, LG 47LN613S încorporează două boxe de câte 10 W, cu caracteristicile: Dolby Digital, DTS, Clear Voice II și Sound Optimizer, pentru a reda un sunet clar, profund și puternic, chiar și atunci când volumul este foarte tare.

Având în vedere că discutăm de un Smart TV, este evident că dispune de Wireless Ready. LG 47LN613S  dispune de aplicația Skype, prin urmare discuțiile cu cei dragi vor fi mult mai plăcut, mai ales dacă vă veți lua o cameră WEB. Pe partea de conectivitate, televizorul se bucură de o gamă destul de bogată: HDMI, SCART, Slot CI, 3 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0 și o intrare component.

Având în vedere diagonala sa, se explică și greutatea de 15 kg, ceea ce vă va împiedica să îl mutați cu prea mare lejeritate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • diagonală impresionantă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LN613S este un Smart Tv , cu o diagonală impresionantă, ce vă va transforma livingul într-o sală de cinema. Clipele de relaxare petrecute în fața televizorului vor fi unice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.