LG 47LB731V – televizorul smart cu interfață performantă

În cazul televizoarelor Smart, aspectele cele mai importante sunt reprezentate de calitatea interfeței cu utilizatorul și a imaginilor redate. Modelul LG 47LB731V este unul care oferă experiențe de vizionare și setare foarte personalizate, adaptate perioadei de glorie a gadget-urilor  în care ne aflăm. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4200 lei (verifică preț actualizat). Prețul se datorează mai ales tehnologiilor video din spatele ecranului și celor Smart. Chiar dacă are un preț destul de mare, acesta va compensa prin calitatea superioară la fiecare nivel.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este unul pe măsură, acesta având un aspect perfect plat, completat de linii fine și elegante. Televizorul are un suport aparte, acesta reprezentând de fapt scheletul unui suport clasic. Sub rama subțire a ecranului găsim difuzoarele audio, ce contribuie decisiv la experiența utilizatorului. Televizorul are dimensiunile de 1061 x 623 x 55.1 mm și o greutate de 13,7 kg.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 47LB731V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 119 cm, iar rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este dotat cu numeroase tehnologii performante pentru a se asigura o calitate superioară la fiecare nivel al imaginii. Astfel, ecranul este de tip IPS, având prin urmare o rezistență fizică superioară și o durată lungă de viață. Aceeași tehnologie IPS asigură unghiuri bune de vizibilitate și o calitate ridicată a imaginilor. Prin tehnologia Triple XD Engine, contrastul este adus la nivel înalt, imaginile rezultate fiind vibrante datorită faptului că beneficiază de nuanțele cele mai întunecate de negru și nuanțele cele mai strălucitoare de alb.

Datorită funcției Resolution Upscaler, fiecare imagine va fi procesată și adusă la un nivel de calitate Full HD, astfel încât imaginile de pe telefon, tabletă sau aparatul de fotografiat să se vadă impecabil pe ecranul mai mare al televizorului. Pentru redarea fluidă a imaginilor în mișcare ecranul beneficiază de funcția Motion Clarity Index de 800 Hz. Emisiunile sportive, jocurile și filmele de acțiune se vor vedea, astfel, cu mult mai multe detalii.

Tehnologia 3D asigură imagini fără efect de fluctuație și fără dureri de cap. Imaginile sunt precise și au o adâncime ridicată, oferind cadre extrem de realiste care par să iasă din ecran. Televizorul vine însoțit de ochelari 3D pentru toată familia.

La nivelul funcțiilor Smart, LG 47LB731V beneficiază de interfața webOS care permite accesul rapid la conținut de diferite tipuri. Utilizatorul poate rula aplicații, naviga într-un browser sau urmări filme online. Interfața permite controlul printr-o telecomandă numită Magic Remote datorită funcțiilor sale utile. Astfel, telecomanda permite plasarea cursorului pentru a scrie în browser, oprirea sau pornirea rapidă a televizorului, accesarea conținutul 3D, și nu numai.

Sunetul televizorului are o putere de 24 W și este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Există un player media integrat pentru rularea de muzică în diferite formate și din diferite surse.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul are 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare pentru Scart, video composite și component. Televizorul se poate conecta rapid la aproape orice tip de dispozitiv extern. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 care permite redarea de programe digitale fără a fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 119 cm,
  • sonorizare de 24 W

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB731V este un Smart TV 3D, ce impresionează atât printr-un design elegant, cât și printr-o varietate de funcții interesante pentru întreaga familie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.