LG 47LB730V – televizorul 3D Smart care pare o tabletă

Dacă îți dorești să fii mereu în pas cu tehnologia, probabil știi că televizoarele 3D Smart și Full HD au devenit un fel de standard printre iubitorii de gadget-uri. Modelul LG 47LB730V îmbină perfect toate aceste aspecte, fiind un televizor potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși. Are un preț de aproximativ 4750 lei (verifică preț actualizat). Chiar dacă prețul pare piperat, calitatea televizorului nu poate fi combătută. Într-adevăr, la un preț asemănător sunt disponibile modele cu ecrane mai mari, dar calitatea tehnologiilor în cazul acestora este mai slabă. Din acest punct de vedere, modelul LG este un adevărat gadget.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul are un design care susține ideea de gadget. Astfel, televizorul este foarte plat, rama care încadrează ecranul este extrem de subțire, iar suportul metalic lasă impresia că ecranul plutește. Televizorul are dimensiunile de 1061 x 623 x 55.1 mm, perfect plat semănând cu o tabletă de dimensiuni uriașe.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 47LB730V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 119 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. La baza ecranului se află tehnologia IPS, folosită și în cazul tabletelor și smartphone-urilor. Aceasta  asigură atât rezistență fizică și unghiuri bune de vizibilitate, cât și claritate și culori vibrante. Ecranul cu IPS își va reveni mult mai repede decât modelele obișnuite atunci când este mutat sau bruscat.

Este de remarcat tehnologia Motion Clarity Index de 1000 Hz, una dintre cele mai performante de pe piață în ceea ce privește redarea imaginilor în mișcare. Datorită funcțiilor Active Noise Reduction și Resolution Upscaler, imaginile vor fi mereu procesate atent, indiferent de sursă, astfel încât chiar și imaginile de calitate inferioară să fie redate la o claritate Full HD. Funcția Picture Wizard III permite ajustarea în cel mai mic detaliu a contrastului, luminozității sau nivelului de culoare, oferind un control complet asupra imaginilor.

Tehnologia 3D permite vizionarea filmelor la un nivel asemănător celui din cinematograf, oferind imagini pline de profunzime și efecte spectaculoase. Există chiar și un sistem de conversie din 2D în 3D, iar televizorul vine însoțit de ochelari 3D.

Sistemul audio este are o putere de 24W. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital, oferind un sunet bogat și clar. Sunt de remarcat funcția Smart Sound care ajustează sunetul în funcție de tipul de conținut redat și funcția Virtual Surround Plus care oferă sunetului un efect tridimensional.

În ceea ce privește funcțiile Smart, LG 47LB730V beneficiază de interfața webOS care oferă acces rapid la conținutul de pe televizor. Printr-un singur click pe butonul Home vei putea naviga în fereastra Launcher printre funcții, conținut și aplicații. În LG Store vei putea găsi mii de aplicații de calitate. În plus, te poți conecta și la Cloud pentru a reda conținutul de acolo, astfel încât să ai acces la conținutul preferat pe toate dispozitivele tale.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare pentru Scart, component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice tip de dispozitiv extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • 106 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB730V este un Smart TV extrem de elegant, cu o diagonală generoasă pentru ca utilizatorul să poată profita la maxim de experiența 3D.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.