LG 47LB671V – un Smart TV de 119 cm

Pentru cei care își doresc un televizor modern care să știe să facă de toate și să aibă, inclusiv, funcții de smartphone sau tabletă, modelul LG 47LB671V reprezintă o opțiune bună datorită faptului că oferă, în plus, un ecran generos și un preț atractiv. Prețul pentru televizor este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat). Prețul depășește puțin un buget mediu, dar televizorul își merită banii datorită ecranului performant, dotărilor smart și tehnologiei 3D. Televizorul reprezintă un adevărat gadget de mari dimensiuni.

Modelul LG poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

După cum ne-au obișnuit cei de la LG, televizorul are un design perfect plat și chiar arată ca un gadget. Ecranul este încadrat de o ramă milimetrică, astfel încât vizibilitatea să fie maximă și nimic să nu distragă atenția utilizatorului. Televizorul are dimensiunile de 1059.9 x 621 x 55.1 mm, remarcându-se prin faptul că este foarte subțire față de celelalte modele din clasă. Televizorul se fixează prin două picioare metalice, situate lateral. Aspectul general este unul calitativ și modern.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 47LB671V

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 119 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul oferă imagini de calitate superioară datorită tehnologiilor alese atent. Tehnologia IPS asigură, pe de-o parte, rezistența ecranului și o durată lungă de viață, iar pe de altă parte contribuie la calitatea culorilor și lărgirea unghiurilor de vizibilitate. Tehnologia Triple XD Engine este dedicată redării fidele a culorilor și menținerii clarității imaginilor. Tehnologia este completată de funcția Tru Color Generator.

Funcția Picture Wizard III oferă utilizatorului posibilitatea de a ajusta în detaliu setările imaginilor, în funcție de preferințele sale. Televizorul are certificare DivX și poate reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD.

Televizorul beneficiază și de tehnologie 3D, permițând vizionarea spectaculoasă a filmelor preferate pe ecranul de calitate. Este posibilă chiar și conversia din 2D în 3D, iar imaginile sunt pline de  profunzime și efecte realiste. Televizorul vine însoțit de ochelari 3D.

Sistemul audio are o putere de 24W si este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Datorită funcției Virtual Surround Plus, sunetul capătă efect tridimensional, părând că umple întreaga cameră. Funcția Clear Voice 2 accentuează vocile din prim plan și le distinge de fiecare dată față de sunetele de fundal. Televizorul are un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

La  nivelul funcțiilor Smart, LG 47LB671V este dotat cu un procesor care oferă o interfață fluidă. Este vorba de interfața webOS, o interfață intuitivă și care permite accesul ușor la mii de aplicații și conținut de pe Cloud.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul este unul ofertant. Sunt disponibile astfel 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul Scart, component și video composite. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri, stick-uri, PC-uri și laptopuri. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 care permite vizionarea de programe digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 119 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB671V este un Smart TV cu un preț destul de rezonabil, ce încântă prin experiența tridimensională, cât și prin varietatea de aplicații.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.