LG 47LB670V – televizorul smart 3D performant

În perioada actuală, televizoarele au atins un standard de calitate înaltă, ridicând cu mult ștacheta față de modelele anterioare și promițând o experiență spectaculoasă. Modelul LG 47LB670V este lansat în 2014 și răspunde cererii utilizatorilor de a fi în pas cu trendurile din social media și online. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun, chiar dacă televizorul poate întâmpina probleme referitoare la timpii de așteptare în ceea ce privește navigarea pe internet. Trecând de acest aspect, televizorul oferă imagini de calitate superioară pe un ecran de dimensiuni peste medie atât în 2D, cât și în 3D, reușind să acopere întregul spectru de distracție pentru acasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este cel clasic pentru LG, având un ecran generos încadrat de o ramă subțire. Carcasa este argintie și este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Logo-ul LG este singura pată de culoare, designul urmărind să nu distragă cu nimic atenția utilizatorului. Televizorul se fixează prin intermediul a două picioare plasate lateral și care asigură o stabilitate bună. Având dimensiunile de 1059.9 x 621 x 55.1 mm, se remarcă faptul că televizorul are un aspect slim, în ciuda dimensiunilor generoase.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 47LB670V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 119 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Paginile de internet, filmele, jocurile sau fotografiile se vor vedea impecabil pe ecranul mare. Tehnologia IPS asigură redarea fidelă a culorilor, împreună cu tehnologiile Triple XD Engine și Tru Color Generator. Pentru creșterea clarității și a detaliilor din filme este folosită funcția Real Cinema 24p, iar pentru redarea clară, chiar și a imaginilor în mișcare, este folosită tehnologia Motion Clarity Index de  700 Hz. Prin funcția Resolution Upscaler, imaginile provenite din alte surse vor fi redate la aceeași calitate Full HD. Televizorul are certificare DivX și poate reda videoclipuri DivX la calitate 1080 pixeli HD.

LG 47LB670V beneficiază și de tehnologia 3D, oferind o experiență completă de vizionare. Sunt disponibile chiar și funcții de personalizare a sunetului pentru 3D, iar imaginile au precizie și profunzime remarcabile. Televizorul vine însoțit de ochelari 3D oferiți gratuit ca accesorii.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby Digital și are o putere de 24W. Sunetul are efect tridimensional și cade de sus în jos. Prin funcția Clear Voice 2 vocile din filme sau emisiuni sportive sunt diferențiate față de sunetele de fundal, iar prin funcția Virtual Surround sunetul capătă efect tridimensional. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Conectivitatea reprezintă unul din punctele forte ale televizorului, acesta oferind posibilitatea conectării la aproape orice dispozitiv. Există, astfel, 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, unul Scart, unul component și unul video composite. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri PlayStation, XBOX sau Wii, la PC-uri și laptopuri, stick-uri de memorie și HDD-uri externe. Conținutul de pe alte dispozitive se va vedea mult mai mare și mai clar pe ecranul televizorului. Nu în ultimul rând, televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, ce permite utilizatorului să se bucure de posturile HD, fără a avea nevoie de un abonament digital.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 119 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB670V este un Smart TV 3D, cu o diagonală de 119 cm și o claritate a imaginii Full HD, ce îi oferă utilizatorului o serie de aplicații interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.