LG 47LB650V – televizorul Smart cu IPS

LG nu putea lasa un loc liber în gama televizoarelor cu ecrane generoase, așa că a propus modelul LG 47LB650V. Televizorul reprezintă o opțiune demnă de luat în considerare, având un raport calitate-preț foarte bun. Prețul televizorului LG este de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil, dacă luăm în calcul diagonala sa, dar și specificațiile sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului atrage atenția prin faptul că este complet argintiu, oferind astfel un grad ridicat de rafinament. Televizorul are un ecran de mari dimensiuni care este încadrat de o ramă ultra subțire. Logo-ul LG plasat pe partea de jos a ramei oferă o pată de culoare designului. Suportul este unul standard, plat și dreptunghiular. Dimensiunile de 1072 x 629 x 54.5 mm oferă televizorului un aspect slim.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 47LB650V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 119 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Aspectul imaginilor redate este 16:9. Punctul forte al ecranului este tehnologia avansată IPS. Aceasta asigură claritatea imaginilor, redarea fidelă a culorilor, menținerea unui contrast ridicat și vizibilitatea mărită datorită unghiurilor de vizualizare generoase. În același timp, tehnologia IPS are un rol important în redarea imaginilor în mișcare, făcând posibilă redarea fluidă, fără blur. Cursele de mașini și restul emisiunilor sportive se vor vedea, astfel, impecabil. Nu în ultimul rând, tehnologia IPS oferă ecranelor stabilitate și rezistență la șocuri datorită aranjamentului cristalelor lichide pe orizontală prin intermediul unui sistem unic. În acest fel, ecranul revine la starea normală de funcționare mult mai rapid după bruscare.

Televizorul are certificare DivX şi poate reda videoclipuri DivX de calitate 1080p HD. Televizorul dispune și de tehnologie 3D, așa că distracția atinge un nou nivel. Tehnologia 3D avansată elimină efectul de fluctuație și oferă imagini luminoase. Prin urmare, vizionarea este foarte blândă cu utilizatorul, neexistentând pericolul durerilor de cap sau de ochi. Imaginile sunt precise și par că ies din ecran. Este disponibilă inclusiv funcția de conversie din 2D în 3D.

La nivel audio, televizorul stă destul de bine, funcția Virtual Surround Plus imitând efectul de surround și adăugând un efect de sunet de sus în jos care înconjoară utilizatorul. Sunetul capătă, astfel, un efect tridimensional. Ieșirea se face prin două difuzoare de 10W. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Prin funcția Smart Sound, sunetul este ajustat în funcție de tipul de conținut vizionat.

În ceea ce privește funcțiile Smart, televizorul beneficiază de un procesor care face posibilă conectarea la internet și asigură o interfață prietenoasă. Prin interfața webOS, lucrurile sunt simplificate la maximum, setările și navigarea printre panourile de control fiind foarte ușoare. În LG Store, utilizatorul poate găsi numeroase aplicații pentru activități de tot felul. LG 47LB650V oferă chiar și o tehnologie de înregistrare care permite înregistrarea emisiunilor și redarea lor într-un anumit moment.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte un port pentru Scart, component și video composite. Televizorul se poate conecta astfel la orice player, consolă de jocuri, stick de memorie sau PC. Conexiunea la rețea se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Televizorul dispune și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, ce te scutește de instalarea acelui receiver inestetic pentru a te putea bucura de posturile în format HD. Consumul mediu al televizorului este de 55 W, prin urmare nu vorbim de un model destul de econom.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 119 cm,
  • Smart TV 3D,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Având în vedere dimensiunile ecranului și faptul că televizorul LG 47LB650V beneficiază de pachetul complet de funcții Smart și 3D, prețul este unul atractiv.

User Rating: 2.28 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.