LG 47LB630V – televizorul smart cu preț atractiv

Televizoarele Full HD reprezintă cea mai accesibilă opțiune din seria celor de calitate superioară, iar atunci când au și funcții Smart integrate, ofertele sunt cu atât mai interesante. O ofertă de acest tip este și cea pentru LG 47LB630V. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Televizorul are ecran generos și oferă imagini de calitate, iar în plus beneficiază de o întreagă serie de funcții Smart.

Televizorul LG poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Televizorul are un design modern și un aspect perfect plat. La o primă vedere, se remarcă bineînțeles ecranul de mari dimensiuni. Acesta este încadrat de o ramă foarte subțire și este fixat de două picioare metalice plasate pe lateral. Televizorul are dimensiunile de 1072 x 629 x 54.5 mm, așa că va umple cu siguranță la propriu orice cameră de bună dispoziție.

Poze cu televizorul Smart LG 47LB630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 119 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care asigură redarea unor imagini de calitate superioară. Ecranul este dotat cu tehnologie IPS, beneficiind astfel de o serie de calități impresionante. Unghiurile de vizualizare sunt foarte generoase, oferind o mobilitate ridicată. Culorile redate sunt extrem de fidele și de realiste, fiind identice cu cele originale, din natură. Tehnologia IPS reduce efectul de distorsionare și oferă culori mai consistente.

Cu ajutorul funcției Picture Wizard III, utilizatorul poate ajusta imaginile exact așa cum își dorește, modificând în cel mai mic detaliu elemente precum nivelul de negru, culoarea, nuanța sau nivelurile de iluminare LED. Televizoarele LG au certificare DivX și pot reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD.

Sistemul audio integrat are o putere de 20W și este susținut de tehnologia Dolby Digital. Datorită funcției Smart Sound, sunetul va fi adaptat în funcție de tipul de conținut vizionat, iar funcția Clear Voice 2 va recunoaște automat vocile din filme și emisiuni și le va distinge de sunetele de fundal. Sunetul acoperă o gamă largă de frecvențe și are o claritate superioară. Televizorul beneficiază de un player multimedia integrat, așa că poate reda muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul dotărilor Smart, LG 47LB630V dispune de un procesor care face posibile conectarea la internet și interacțiunea fluidă. Datorită interfeței webOS, conținutul poate fi accesat mult mai simplu, iar setările se ajustează ușor. Printr-un singur click pe butonul Home, utilizatorul poate alege conținutul preferat. În LG Store sunt disponibile mii de aplicații și jocuri. Distracția nu a fost niciodată mai aproape datorită aplicațiilor de streaming, de socializare sau recomandărilor făcute în funcție de istoric și de căutări.

Televizorul câștigă puncte și la capitolul conectivitate, oferind 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T/T2/C/S2, pentru ca utilizatorul să se poată bucura de posturile HD fără a fi nevoit să plătească în plus către furnizorul de servicii de televiziune.

În ceea ce privește consumul, televizorul beneficiază inclusiv de o funcție de economisire inteligentă a energiei. Astfel, funcția poate controla iluminarea LED pentru ajustarea strălucirii și poate stinge ecranul în timpul redării de conținut audio. Mai mult, Standby Mode Zero permite televizorului să intre în stare de hibernare, în mod asemănător PC-urilor sau laptopurilor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • diagonală de 119 cm,
  • Full HD

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB630V este un Smart TV cu o diagonală suficient de mare, încât să creeze momente de relaxare pentru întreaga familie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.