LG 47LB5820 – televizorul cu Wi-Fi

Pentru cei care își doresc să aibă acces la internet în orice moment, pe toate dispozitivele care îi înconjoară, televizoarele Smart sunt o adevărată revelație. În cazul televizoarelor cu posibilitate de conectare la internet, unul dintre principalele atu-uri este posibilitatea vizionării de filme și seriale online. Modelul LG 47LB5820 este un televizor cu ecran destul de mare și de performant pentru a reda la un nivel înalt filmele, emisiunile și serialele preferate. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun, deși ar fi fost și mai bine dacă televizorul ar fi fost dotat și cu funcții 3D. Per ansamblu, însă, televizorul are un ecran Full HD de dimensiuni peste medie care oferă imagini de calitate superioară. Acestora le sunt asociate funcții Smart și un sunet de calitate. Așadar, televizorul este un adevărat gadget care va distra întreaga familie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este unul perfect plat, atenția utilizatorului nefiind distrasă de niciun detaliu. Carcasa este argintie, iar rama care încadrează ecranul este extrem de subțire. Acest lucru asigură, în același timp, și o vizibilitate foarte bună. Pentru fixare, televizorul folosește două picioare plasate lateral. Televizorul are dimensiunile de 1073 x 629 x 55.8 mm și o greutate de 12.7 kg.

Poze cu televizorul Smart LG 47LB5820

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 119 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară, în spatele acestor rezultate aflându-se o serie de tehnologii performante. Se remarcă, în primul rând, prezența tehnologiei IPS întâlnită și în cazul smartphone-urilor și tabletelor. Aceasta asigură unghiuri de vizibilitate generoase, o redare fluidă a imaginilor în mișcare și culori strălucitoare, ce par reale. Utilizatorul poate ajusta în detaliu imaginile prin funcția Picture Wizard III.

Sistemul audio al televizorului are o putere de 20 W. Sistemul folosește tehnologia Dolby Digital, așa că sunetul are o calitate superioară, fiind clar și acoperind un spectru larg de frecvențe. Datorită funcției Virtual Surround, sunetul pare să vină din tavan și să aibă un efect tridimensional. Este interesantă și funcția Smart Sound, prin care sunetul este ajustat în funcție de tipul de conținut vizionat, astfel încât experiența să fie una completă. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Datorită tehnologiilor smart, utilizatorul poate rula aplicații, rămâne la curent cu postările de pe rețelele de socializare sau accesa conținut de pe Cloud. În magazinul online sunt disponibile mii de aplicații. Interfața este prietenoasă și asigură timpi reduși de așteptare. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau prin cablu.

În ceea ce privește conectivitatea, LG 47LB5820 beneficiază de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, unul component și unul video composite. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Este de remarcat faptul că televizorul este dotat cu un sistem de economisire inteligentă a energiei. Astfel, este disponibil nu doar controlul asupra iluminării LED, ci și stingerea ecranului în timpul redării de fișiere audio, precum și hibernarea la fel ca în cazul computerelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV
  • HDMI,
  • Full HD,
  • 119 cm

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB5820 este un Smart TV Full HD cu o diagonală suficient de mare, încât să asigure distracția pentru întreaga familie

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.