LG 47LB5800 – televizorul Smart Full HD atractiv

Pentru cei care își doresc un televizor cu ecran de dimensiuni generoase, imagini de calitate și funcții Smart, modelul LG 47LB5800 atrage atenția oferind totul la un preț bun. Prețul său este de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), completând atractivitatea televizorului și din acest punct de vedere. Prețul se datorează ecranului Full HD de dimensiuni generoase căruia îi sunt  asociate funcții Smart și un sunet de calitate. Televizorul va distra întreaga familie, acoperind cu brio o serie întreagă de activități, de la vizionarea clasică de filme până la cea online, rularea de aplicații și jocuri, postarea pe rețelele de socializare și conectarea la dispozitive pentru gaming.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului atrage prin suplețe și prin culoare, modelul fiind disponibil pe argintiu. Vizibilitatea este îmbunățită prin intermediul unei rame subțiri care încadrează ecranul. Suportul televizorului este unul clasic, fiind folosit unul dreptunghiular și plat. Televizorul are dimensiunile de 1073 x 629 x 55.8 mm și o greutate de 15.5 kg.

Poze cu televizorul Smart LG 47LB5800

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 119 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și au o calitate superioară. Ecranul este construit pe baza tehnologiei IPS, beneficiind astfel de rezistență fizică și durată lungă de viață, precum și de un nivel ridicat de claritate și unghiuri bune de vizibilitate. Pentru procesarea imaginilor sunt folosite tehnologia Triple XD Engine care oferă un echilibru perfect între culori, claritate și contrast și tehnologia Active Noise Reduction care elimină efectul de granulație. În același timp, utilizatorul are la dispoziție o întreagă serie de opțiuni care îi permit ajustarea în detaliu a imaginilor, datorită funcției Picture Wizard III.

În plus, prin funcția Time Machine, utilizatorul poate înregistra emisiunile preferate pe care nu le poate urmări atunci când sunt difuzate live sau meciurile care sunt difuzate în același timp.

Sistemul audio asociat imaginilor are o putere de 20W. Ieșirea se face prin două difuzoare. La baza calității sunetului se află tehnologia Dolby Digital. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

Datorită tehnologiilor Smart, televizorul se poate conecta la internet. Utilizatorul poate rula aplicații, posta pe rețelele de socializare, urmări filme online sau accesa conținut de pe Cloud la fel ca de pe orice dispozitiv mobil. Interfața este una fluidă și intuitivă, oferind acces rapid la conținut de diferite tipuri. În magazinul online sunt disponibile mii de aplicații pentru distracția întregii familii.

În ceea ce privește conectivitatea, LG 47LB5800 beneficiază de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, unul component și unul video composite. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri, PC-uri sau stick-uri USB. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 care permite vizionarea de programe digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Televizorul este dotat cu un sistem de economisire inteligentă a energiei, permițând controlul asupra iluminării LED, stingerea ecranului în timpul ascultării de muzică, precum și hibernarea la fel ca în cazul computerelor (este salvată sesiunea, iar atunci când televizorul este pornit din nou se aprinde exact de acolo de unde a rămas). 

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Full HD,
  • Smart,
  • diagonala de 119 cm

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB5800 este un Smart TV cu funcții interesante, ce vine cu o diagonală puțin peste medie și un ecran Full HD, cu imagini clare și vibrante.

User Rating: 2.54 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.